DogađajiRadoznala Lola

Cipele iz Banjaluke za Trampovu suprugu!

Kada je Pepeljuga odlučila da promijeni nešto u životu i da pronađe ljubav u prinčevom dvorcu, ona je obula staklene cipelice. Maler je potjerao pa je jednu već na prvom plesu izgubila. Ipak, ljubav se rodila, princ je potražio u…

Žana Gauk

Kada je Pepeljuga odlučila da promijeni nešto u životu i da pronađe ljubav u prinčevom dvorcu, ona je obula staklene cipelice. Maler je potjerao pa je jednu već na prvom plesu izgubila. Ipak, ljubav se rodila, princ je potražio u svim kućama na dvoru. Cipelica nije pristajala nijednoj djevojci, ali onda se sa tavana trošne kuće začuo Pepeljugin glas: “Čekajte mene. I ja mogu da probam“. Probala je i zauvijek napustila trošnu kuću, a sreću pronašla u dvorcu… Kraj princa.

Priča Melanije Tramp iz slovenačke Sevnice je malo drugačija. Kao djevojčica je odlučila da se bavi modom i otišla u svijet, a princa je pronašla u milijarderu Donaldu Trampu, kandidatu Republikanske partije na predsjedničkim izborima u novembru u SAD. Kave to veze ima sa Pepeljuginim cipelama?

pismo bema lola

Medijskom scenom u BiH pronijela se vijest kako, specijalno za Melaniju, banjalučka Fabrika obuće „Bema“ šalje na poklon dva para cipela. To je, ujedno, znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima. Ona će, ako je čula za srećne Pepeljugine cipele, u „Beminim“ ušetati u Bijelu kuću.

“Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uvjerenjem da će se prljava kampanja koja se vodi protiv Melanije Tramp i njenog supruga, kod gospođe Tramp probuditi poznati balkanski inat koji će podstaknuti da se još više angažuje u predsjedničkoj kampanji i da uđe u Bijelu kuću”, istakao je Marinko Umičević, tehnički direktor „Beme“.

Nježne ruke banjalučkih radnica tako će napraviti jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, Melanija može ’špartati’ Amerikom, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije. Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, a koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobjednički ušetala u Bijelu kuću, stoji u saopštenju iz Beme.

Ostaje samo da čekamo da se probudi balkanski inat Melanije Tramp pa da, kao prva dama SAD, za prvi ulazak u svoj novi dvorac odabere cipele napravljene u Banjaluci.

Pročitaj još

Od iste osobe