DogađajiRadoznala Lola

“Srećna djeca” vas pozivaju na druženje. Jer, jesen je zabava

Šta volite da radite s jeseni? U moru tog žutog, igre za djecu ima na pretek. A ako je to sve organizovano kao kreativna radionica, eto nekoliko sati dobre zabave. Tako iskoristite subotu i posjetite Savjetovalište za djecu ” Srećna djeca”…

Žana Gauk

Šta volite da radite s jeseni? U moru tog žutog, igre za djecu ima na pretek. A ako je to sve organizovano kao kreativna radionica, eto nekoliko sati dobre zabave.

Tako iskoristite subotu i posjetite Savjetovalište za djecu ” Srećna djeca” u Banjaluci, gdje vas očekuju logoped i vaspitač.

savjetovaliste“Radionica je namijenjena djeci uzrasta od četiri do 10 godina. Posvećena je jeseni, a cilj nam je da upoznamo djecu sa godišnjim dobom i njegovim karakteristikama. Tako ćemo podsticati razvoj mašte i kreativnosti uz istovremeni rad na finoj motorici. Jesenji plodovi su posvuda, lišće u zlatnim i bakarnim nijansama, kesten, šišarke, žirevi… Pripremili smo sjajne ideje kako da unesemo jesen u naše domove”, objašnjava Marina Gavrić, poznati banjalučki logoped.

Vrata savjetovališta za male kreativce u Gundulićevoj 78 otvorena su od 17 do 19 časova. Cijena radionice je 15 KM, a roditelji bi trebalo da najave dolazak do 15 časova u subotu. Informacije o veselom druženju možete da dobijete i u Savjetovalištu.

Dođite da se družimo i uživamo u jesenjim bojama.

Pročitaj još

Od iste osobe