SimpatičnoZabavna Lola

Kažu da su ovo najbolji, ali i najružniji božićni džemperi. Koji je vaš favorit?

Mi smo čvrsto odlučile da vam pronađemo kreativne ideje za poklone ovih praznika, da prihvatamo i totalno sulude ideje, samo da su drugačije, inovativne i originalne. Osim toga, voljeli bismo vas podsjetiti na najvažniju životnu lekciju naučenu od djece. U…

Sara Velaga

Mi smo čvrsto odlučile da vam pronađemo kreativne ideje za poklone ovih praznika, da prihvatamo i totalno sulude ideje, samo da su drugačije, inovativne i originalne. Osim toga, voljeli bismo vas podsjetiti na najvažniju životnu lekciju naučenu od djece.

U moru kreativnih ideja, našli smo jednu koja se može realizovati na bezbroj načina, a radi se o onome što vam najviše treba u hladnim danima i noćima. Džemperi sa uzorcima koji su zabavni, drugačiji i upravo onakvi kakve biste poželjeli pokloniti nekome, ako ništa, zbog izraza lica koji će biti baš kao ovaj sa prve slike. Iznenađenje i oduševljenje u jednom. Idemo sa flašom u džemperu.

Kod nas, iz nepoznatih razloga, ne postoji ovakva džemperasta kultura, ali je u Americi džemper jedna od prvih asocijacija na Božić. I iako spada u komad garderobe koji možete obući bukvalno samo u tom periodu i ne biti smiješni, mi bismo neke od ovih nosili cijelu zimu.

pice-dzemper

dzemper-2

santa-dzemper

kolacici-dzemper

poprsje-dzemper

majmun-dzemper

poklon-dzemper

kravata-dzemper

isus-dzemper

jelka

Nisu li ovo genijalne ideje za smijeh i zabavu? Ostatak potražite ovdje a u komentarima slobodno ostavite i svoje ideje, jer želimo čuti koliko ste kreativni i vi sami, kako bi se zajedno inspirisali i ove praznike obilježili na što kreativniji način.

Pročitaj još

Od iste osobe