LjudiRadoznala Lola

Natali Dizdar: Uživam u glazbi i svemu što mi je donijela u životu

Kažu da je „nenametljiva, a potpuno zarazna“. Njena muzika opušta, ali i zavodi. Njena pojava na sceni vas opčini. Kada se pojavila u jednom reality showu mnogi su znali da je pred njom sjajna karijera i pravac koji će nekako…

Žana Gauk

Kažu da je „nenametljiva, a potpuno zarazna“. Njena muzika opušta, ali i zavodi. Njena pojava na sceni vas opčini. Kada se pojavila u jednom reality showu mnogi su znali da je pred njom sjajna karijera i pravac koji će nekako sama formirati.

Ona je Zadranka. Ona je Natali Dizdar.

Za Lolu je govorila o muzici, saradnjama, pjesmama, planovima… Ovo je ona.

Ne opterećujete javnost pojavom, nenametljivo gradite karijeru, a karijera Vam je vrlo uspješna. Koji je Natalin recept?

Nemam recept. Uživam u glazbi i svemu što mi je donijela u životu. Osjećam se privilegiranom što sam se rodila s talentom i sretna sam što imam priliku i mogućnost izraziti se na taj način. Osim toga, od početka imam odličan tim ljudi.

Počeli ste davno u reality showu. Koliko Vam je to pomoglo ili odmoglo na početku?

Ne vidim kako mi je moglo odmoći. Nisam se ničim kompromitirala, a sama činjenica da je to bio prvi takav show je definitivno bila pozitivna stvar u odnosu na današnju hiperprodukciju takvih i sličnih formata. Tako da, sve se dogodilo kako se valjda trebalo dogoditi, dobila sam medijsku pozornost, upoznala neke super ljude i ušla u ovaj svijet opušteno i bez kalkulacija. Ne bih ništa mijenjala.

Osjećam se privilegiranom što sam se rodila s talentom i sretna sam što imam priliku i mogućnost izraziti se na taj način.

Kako rekoste, sada je mnogo ovakvih sadržaja za talente. Kako Vam to sve izgleda?

Iskreno, ne pratim baš reality kao ni televiziju, koju sam prestala gledati prije pet godina. Nemam neki poseban odgovor koji već nije tisuću puta napisan. Neka svatko radi ono što želi, oni najbolji će se uvijek izdvojiti na ovaj ili onaj način, bilo u nekom showu ili nekim drugim putem.

Kako je biti žena u svijetu muzike?

Vjerojatno slično kao i biti žena u bilo kojem drugom poslu. Ali, šalu na stranu, nemam se na što posebno žaliti. Trenutno mi je jako fino i uživam.

Iskreno, ne pratim baš reality kao ni televiziju, koju sam prestala gledati prije pet godina.

Koje saradnje posebno pamtite?

Darko Rundek je cool tip, razgovor kod gospodina Arsena Dedića i početak suradnje oko velikog hita “Zamijenit ću te gorim” sa mojim prvim producentom Gordanom Muratovičem, alfom i omegom grupe Jinxi.

Jedna od posljednjih je bila sa Dinom Šaranom. Kako je prošao single „Mjesto za jedno“?

Single je sjajno prihvaćen kod nas. Prošlo je tek mjesec dana od objave , ta pjesma ima još svoj put i trajat će. Trenutno se nalazi na vrhovima svih top ljestvica.

Neka svatko radi ono što želi, oni najbolji će se uvijek izdvojiti na ovaj ili onaj način, bilo u nekom showu ili nekim drugim putem.

Kada očekujemo album?

Ove godine sigurno.

Ova godina biće u znaku…

Otvorenih vrata.

Pročitaj još

Od iste osobe

 

Najnovije