NevjerovatnoZabavna Lola

Mjesec posvećen najpopularnijim patikama!

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku…

Sara Velaga

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima.

BUZZ će se kao i prethodnih godina pridružiti slavlju, i tokom marta mjeseca, organizovaćemo brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično će biti održan „Air Max Day“ na kojem će brojni pripadnici sneaker kulture proslaviti trideseti rođendan Air Max 1 patika. Svim kupcima na AMD pripremili smo razne poklone iznenađenja.

Kako bi obilježili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima. Samo neki od najnovijih Air Max modela koji će biti predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit – prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit delu.

 

 

Kako bi sve ljubitelje Air Max modela uključili i nagradili za nesebičnu ljubav koju gaje prema ovim siluetama odlučili smo da najkreativnije nagradimo.
Od srijede 22.3 do petka 31.3 trajaće aktivacija „JUST GOT ‘EM“, a potrebno je da uradite sljedeće:

1. Air Max patiku koju ste upravo kupili fotkajte ispred tematskog postera u radnji, držeći je u ruci

2. Na vašim otvorenim stranicama Facebook ili Instagram postavite fotku uz vaš AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao, tagujte @buzzbih na fotki i postavite #justgotem #kissmyairsbih #buzzbih.

Najboljih 10 ćemo objaviti 1.4. na našoj FB stranici u albumu i 5 dana će trajati glasanje za najbolju AM patiku i slogan. Fotografija sa najviše glasova i lajkova osvaja poklon vaučer od 300,00 KM za Nike kupovinu u BUZZ-u.

Tekst prenosimo sa Buzz stranice.

Pročitaj još

Od iste osobe

 

Najnovije