LjudiRadoznala Lola

Banjalučani, vikend počinje u Žiži

Nemate još uvijek ideju gdje za vikend? Mi smo je pronašli za vas. Potrebno je samo da volite ples i dobru zabavu. Za sve ljubitelje “old skul dip haus” zvuka ovog vikenda Žiža u Banjaluci mogla bi biti savršeno odredište….

Redakcija

Nemate još uvijek ideju gdje za vikend? Mi smo je pronašli za vas. Potrebno je samo da volite ples i dobru zabavu.

Za sve ljubitelje “old skul dip haus” zvuka ovog vikenda Žiža u Banjaluci mogla bi biti savršeno odredište. Mladi Prijedorčanin Danijel Kević, inače teniski trener, dolazi u goste kako bi priredio zabavu za pamćenje. Čitav set obogatiće specijalnim audio-vizuelnim efektima, a njegova izdanja su već prije nekoliko godina objavile muzičke kuće poput Manuscript Records, Big Mama Records, Deep Nota Records, Toto Recordings, a u posljednjih godinu dana tu su i izdanja na WAXX TRAX, Kolour recordings, Tit Zero, i Onward Recordings. Svakako pripremite svoje cipelice za ples i ponesite dobro raspoloženje.

Za sve one koji nažalost budu spriječeni da dođu na ovaj event, obezbjeđena je naknadna offline verzija kako bi uživali jednako kao i oni koji dođu. Detalje možete pronaći na stranici eventa.

Vidimo se u Žiži.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije