Sponzorisano

Prijateljstvo zabilježeno jedinstvenim karikaturama

Kompanija m:tel je u srijedu, 26. aprila, u sklopu promocije Frend tarifnih opcija, stanovnike Brčkog iznenadila neobičnom akcijom. Glavni protagonista tajnog iznenađenja bio je Frend karikaturista koji je oslikavao neprocjenjive trenutke druženja okupljenih prijatelja u centru ovog grada. Trenuci opuštanja…

Vanja Stokic

Kompanija m:tel je u srijedu, 26. aprila, u sklopu promocije Frend tarifnih opcija, stanovnike Brčkog iznenadila neobičnom akcijom. Glavni protagonista tajnog iznenađenja bio je Frend karikaturista koji je oslikavao neprocjenjive trenutke druženja okupljenih prijatelja u centru ovog grada.

Trenuci opuštanja sa prijateljima su tako ostali zabilježeni u vidu jedinstvenih karikatura, koje su i podijeljene prisutnima kao simbličan podsjetnik na njihovo prijateljstvo i značaj njegovoj njegovanja. U skladu sa modernim tehnologijama i trendovima, učesnici akcije su na poklon dobili i dodatke za mobilne uređaje koji omogućavaju priključivanje dva para slušalica na isti uređaj i uživanje u muzici udvoje.

Karikature su tako obojile svakodnevicu pozitivnom atmosferom i osmijesima, a okupljenima su predstavljene i prednosti Frend tarifnih planova, kao najčešćeg izbora prepaid korisnika u bogatoj ponudi kompanije m:tel, čije su pogodnosti prepoznali brojni, istinski FRENDovi.

Više informacija o FREND mogućnostima dostupno je putem web stranice kompanije m:tel.

Pročitaj još

Od iste osobe

 

Najnovije