Hrabra LolaLoliteti

Lolitet: Zablistajte ovog ljeta uz LaVera torbe

Kada je prije nekoliko godina odlučila da se oproba u šivenju i napravi torbu za sebe, Dejana Nikolić iz Dervente nije ni slutila gdje će je to odvesti. Nije se mogla zaustaviti samo na jednom modelu, a djevojke iz njene…

Vanja Stokic

Kada je prije nekoliko godina odlučila da se oproba u šivenju i napravi torbu za sebe, Dejana Nikolić iz Dervente nije ni slutila gdje će je to odvesti. Nije se mogla zaustaviti samo na jednom modelu, a djevojke iz njene okoline poželjele su da i njima napravi novi modni dodatak. Materijal po materijal, šav po šav, torba po torba i stvoren je brend LaVera bags.

Zbog atraktivnog izgleda i niske cijene, njene proizvode su u početku najviše kupovale studentkinje, ali Dejana ističe da se sada ta grupa značajno proširila.

„Torbe koje radim su sada zaživjele među mlađom populacijom, kao i starijom. Moglo bi se reći da su sada kupci djevojke od 18 godina, pa do gospođa do 50 godina. Zbog skupe poštarine mi se ne isplati da ih šaljem van granica BiH, ali naravno da postoje izuzeci pa je tako nekoliko torbi pronašlo svoje vlasnike i u inostranstvu“, priča nam Dejana, te dodaje da u njenoj ponudi uvijek ima nekoliko klasičnih modela koji se uvijek traže, ali da njene mušterije često vole da eksperimentišu.

One vole da nose unikatne modele koji njihovom stajlingu daju jedinstven pečat.

„Ako im je teško da osmisle model, onda iskoriste neki koji već postoji, ali kombinuju materijale po svojoj želji i ubacuju neke nove detalje. Samim tim se dobija nešto novo“, govori nam ona.

Sezona proljeće-ljeto uvijek nosi više posla nego zimska, jer tada ima kombinovanja raznih materijala, kao i boja.

„Vesele boje i šarenilo privlače kupce, pa se tako povećava i promet“, kaže ona.

Pored raznih vrsta torbi, Dejana takođe pravi futrole za tablete, kao i okvire za indekse i pasoše. Šivenje joj oduzima mnogo vremena, jer se time bavi nakon redovnog posla, ali ističe da joj to predstavlja zadovoljstvo, a ne obavezu.

Rad ove kreativne djevojke možete pratiti putem Facebook stranice, na kojoj redovno objavljuje novosti iz svoje male šnajderske radionice.

Pročitaj još

Od iste osobe