Sponzorisano

mojMarket podržao projekat „Zdravosfera”

U banjalučkom parku Petar Kočić danas je po drugi put realizovan projekat „Zdravosfera”, u organizaciji Komiteta za međunarodnu razmjenu studenata medicine (SaMSIC). Pod sloganom „Živi zdravo i uživaj pravo” studenti medicine promovisali su među svojim sugrađanima zdrave životne navike, pravilnu…

Vanja Stokic

U banjalučkom parku Petar Kočić danas je po drugi put realizovan projekat „Zdravosfera”, u organizaciji Komiteta za međunarodnu razmjenu studenata medicine (SaMSIC). Pod sloganom „Živi zdravo i uživaj pravo” studenti medicine promovisali su među svojim sugrađanima zdrave životne navike, pravilnu ishranu, fizičku aktivnost i mentalno zdravlje.

Domaći trgovački lanac mojMarket pružio je podršku ovom projektu za realizaciju aktivnosti na informativnom i degustacijskom štandu „Zdravlje ulazi na usta”, na kojem je predstavljena važnost pravilne ishrane i u sklopu kojeg su Banjalučani mogli dobiti savjete o pripremi zdrave hrane te degustirati namirnice od voća i povrća.

„Velika posjećenost štandova i zainteresovanost građana za savjete i besplatne preglede govore u prilog tome da je projekat ‘Zdravosfera’ od posebnog značaja za podizanje svijesti o pravilnim životnim navikama naših sugrađana. Trgovački lanac mojMarket daje na važnosti projektima koji imaju pozitivan efekat na lokalnu zajednicu. Organizatorima želimo da ovaj projekat poprimi veće razmjere, a mi smo tu da upotpunimo njegovu realizaciju”, izjavila je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

Pročitaj još

Od iste osobe