Radoznala Lola

SuperShe zajednica: Ostrvo samo za žene

Američka preduzetnica Kristina Rot (Kristina Roth) uskoro otvara odmaralište na ostrvu u Finskoj na koje će pristup imati samo žene.

Prevela: Jelena Pralica

Izvor: Dailymail.co.uk, Foto: SuperShe / Facebook

SuperShe zajednica je zamišljena kao odmaralište na ostrvu u arhipelagu kod Helsinkija, glavnog grada Finske. Tu će se nalaziti 10 apartmana u kojima bi žene, tokom boravka, trebalo da se osjećaju kao u ultraluksuznoj oazi fokusiranoj na zdravlje.

Da, ženama, jer će muškarcima biti zabranjen pristup ostrvu SuperShe!

Tom mjestu će moći da pristupe samo članice zajednice SuperShe, koju je osnovala Kristina Rot. Ona je prethodno planirala da ovakvu oazu napravi na ostrvu Turks i Kaikos, ali je u međuvremenu upoznala Finsku, tako što se prethodno zaljubila u jednog Finca, i to je uticalo na promjenu odluke. Porodica njenog partnera posjedujde ostrvo u finskom arhipelagu, i zajedno su zaključili da je idealno za Kristininu ideju.

Ona je, pak, na ovu ideju došla nakon što je tokom svojih odmora otkrila da muškarci odvraćaju pažnju žena.

“Svaki put kada bi se našle u blizini privlačnog muškarca, žene bi stavljale ruž za usne”, pojasnila je Kristina za “New York Post”.

Ipak, Kristina insistira na tome da ne postoji mržnja prema muškarcima, i da u budućnosti postoji mogućnost da muškarci dođu na ostrvo, međutim odmaralište će, za sada, biti rezervirano za SuperShe zajednicu.

“Žene treba da provoditi vrijeme s drugim ženama i njeguju svoje snove i želje”, kazala je predstavnica SuperShe ostrva.

Ostrvo trenutno koriste samo Kristinine prijateljice, a za javnost bi trebalo da bude otvoreno u junu. Prije dolaska je potrebno da se prijavite za ekskluzivno članstvo. Za podnošenje zahtjeva potrebno je da ispunite prijavu, koja podrazumijeva i vaš broj telefona, ali i pojašnjenje zašto želite da pristupite zajednici.

Pridošlice će na ostvru dmoći da uživaju u aktivnostima poput joge, meditacije, zdrave prehrane, kuhanja i fitnessa. Sve to po kojoj cijeni – za sada nije poznato.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije