Zabavna Lola

Šta možemo naučiti iz ljubavnih sastanaka isplaniranih po uzoru na poznate filmove

U potrazi za holivudskom romantikom, jedna devojka rešila je da rekonstruiše scene sastanaka iz najpoznatijih filmova i dokaže da li su magični i u realnom životu.

Redakcija

Izvor: b92.net

Foto: oneinchpunch / Shutterstock.com

4. Čas kuvanja (Ljubavni terapeut)

Moram nešto da priznam – upoznala sam Džejmsa ranije tokom godine, na odmoru, i odmah mi se svideo. Zapravo, iskoristila sam pisanje ovog članka kao izgovor da mu se obratim i pozovem ga na sastanak. Hvala bogu pa je pristao!

Odmah sam nam uplatila čas pripremanja hrane, po uzoru na poznatu romantičnu komediju u kojoj Vil Smit glumi Hiča, ljubavnog terapeuta. Pre pravljenja pice, ispijali smo polako Apperol Spritz. Džejms je, potom, bio toliko dobar u pripremi da mu je glavni kuvar bacio kosku.

Image result for hitch movie gif

Izvor: google.com

Da li je u pitanju prava ljubav?

Razgovor je glatko tekao, fizički kontakt je bio čest i njegova ambicija i samopuzdanje su me osvojili. Pozvala sam ga na drugi sastanak posle par dana. Ostavio me je samo sa odgovorom seen. Brutalno.

****************************************************************

Konačna presuda

Pa, da li je to što sam imitirala poznate holivudske scene pomoglo mom ljubavnom životu? Činjenica da smo imali neku aktivnost na koju smo mogli da se koncentrišemo je smanjila pritisak oko razgovora. A i osećala sam se prilično smelo, jer sam makar na kratko ušla u cipele Eve Mendes (Ljubavni terapeut) i Džulije Roberts (Noting hil). A, što se ljubavi tiče, nisam je pronašla ovaj put, ali moj inbox ostaje otvoren…

Pročitaj još

Od iste osobe