SimpatičnoZabavna Lola

Vodič kroz veličine koje muškarcima život znače

Dame i gospodo, otvaramo pandorinu kutiju. Vječno pitanje dobija odgovor. Ne samo jedan, već više njih. Saznali smo koje su to realne veličine, šta mislimo o njima i u kojim pozama su najbolje. Dakle, veličina je bitna, bilo da se…

Sara Velaga

Dame i gospodo, otvaramo pandorinu kutiju. Vječno pitanje dobija odgovor. Ne samo jedan, već više njih. Saznali smo koje su to realne veličine, šta mislimo o njima i u kojim pozama su najbolje. Dakle, veličina je bitna, bilo da se radi o malim ili velikim primjercima. Svaki može da učini nešto kako bi nas zadovoljio.

 

2.5 cm ili veličina kovanice od 25 centi

quarter

Koliko ih ima? Ovo je ekstremni slučaj i odnosi se na manje od 1% muškaraca, a koji su u kategoriji mikropenisa. Međutim, možda ste baš vi “srećnica” sa 25 centi.

U poređenju sa prosječnim? Vjerovatno vam je jasno da se radi o veoma malom penisu, koji nije ni približan prosječnom.

Šta žene misle o tome? Nećemo se lagati. Iznenađene su da ova veličina postoji, ali šta da se radi.

Najbolje sex pozicije: Budimo iskreni, ovo neće biti zadovoljavajuće. U obzir dolazi oralni seks u kojem on zadovoljava vas, jer ova veličina čak i u erekciji ne postaje nešto čime ćete biti zadovoljne. Gledajte to na način “kako što bolje iskoristiti 25 centi”: uložite taj kapital u vaš dobar provod uz njegov angažman. Njemu će svakako biti dobro.

 

 

5 cm ili veličina baterije

baterija

Koliko ih ima? Iako je mali, ovaj baterijski radnik nije rijetka pojava.

U poređenju sa prosječnim? Iz muškog ugla ovo jeste mali penis, ali to ne znači nužno da je loš.

Šta žene misle o tome? G tačka je otprilike na 4-5 cm na ulazu vagine, što znači da mogu doći do toga. Uostalom, veličina svakako nije presudna u postizanju orgazma pa možete postići zadovoljenje.

Najbolje sex pozicije: Savjetuje se doggy style, jer omogućava dublju penetraciju, sa dodatnom prednošću što imate slobodne ruke kako biste učestvovale u zadovoljavanju. Muškarci sa baterijom u boksericama mogu imati probleme u spavaćoj sobi, ne zato što im je mali, već što gube samopouzdanje. Pokažite mu kako da ga vrati.

 

7-8 cm ili veličina kreditne kartice

kreditna

Koliko ih ima? Ok, ovo je češća pojava od “baterija”, ali i dalje ne tako rasprostranjena.

U poređenju sa prosječnim? I dalje se radi o malom penisu. Ali onom koji je veoma blizu prosjeka. Uostalom, radi se o veličini kreditne kartice. Zamislite šta sve možete (vjerujte nikada više nećete gledati kreditnu karticu na isti način) s njim.

Šta žene misle o tome? Ako znaju šta rade, nema potrebe za panikom. Poenta užitka je u različitim stimulansima pa budite bez brige.

Najbolje sex pozicije: Doggy style ili drugi oblik ulaženja straga. Ulazi se dovoljno duboko, a uz korištenje ruku dodatno se stimulišu grudi. Osim toga, dobra pozicija je i da vi budete gore i na taj način kontrolišete situaciju.

 

10 centimetara ili paket žvaka

žvake

Koliko ih ima? Negdje između 5% i 10% muškaraca ima ovu veličinu za vrijeme erekcije, tako da je ovo sasvim ok.

U poređenju sa prosječnim? Ovo je gotovo prosječni, jer 90% muškarac ima veličinu između 10 i 14 cm.

Šta žene misle o tome? Vjerujemo da je ovo veličina koja može da djeluje učinkovito. Ne bi trebalo da bude problema prilikom same penetracije i postizanja užitka.

Najbolje sex pozicije: I ovdje se ipak savjetuje ulazak straga, radi dublje i intenzivnije penetracije.

 

13 cm ili veličina kutije za blu ray, xbox one ili playstation disk

xbox

Koliko ih ima? Ovo je prosjek. Otprilike 90% muškaraca ima ovu veličinu koja varira u cm gore ili dole.

U poređenju sa prosjekom? To je to.

Šta žene misle? Studije pokazuju da je ženama važniji obim nego veličina. Dakle, užitak se postiže debljinom, a ne veličinom, jer stvaranjem pritiska podstiče se užitak, dok samom veličinom nekada dolazi do opterećenja.

Najbolje sex pozicije? S obzirom na to da je dubina vagine u skladu sa veličinom, možete da se zabavite i uživate u gotovo svim pozama. Preporučuje se da ste vi gore ili sa strane, kako biste mogle kontrolisati koliko vam odgovara.

 

15 cm ili veličina američkog dolara

dolar

Koliko ih ima? Iako dosta muškaraca ima ovu veličinu (naročito kada mjere sami), ovo je malo iznad prosjeka.

Šta žene misle o tome? Prema istraživanjima, žene najviše vole ovu veličinu.

Najbolje sex pozicije: Paleta mogućnosti je pred vama. Mi vam predlažemo da se rukama oslonite na zid, a partneru dozvolite da uđe straga, jer ćete doživjeti maksimum uzbuđenja sopstvenom kontrolom pokreta.

 

18 cm ili veličina olovke

olovka

Koliko ih ima? Bez obzira šta ste vidjele u pornićima, ovo nije česta pojava.

U poređenju sa prosječnim? Ovo je veći penis od ostalih, ali to ne znači nužno i deblji, a kao što smo vidjeli, debljina je nekad važnija za užitak.

Šta žene misle? Žene mogu reći da vole ovu veličinu, ali otprilike nemaju gdje da je stave. Oralni seks je nemoguć do kraja, a čak je isti slučaj i sa penetracijom. Dakle, odlična, ali ne tako korisna alatka.

Najbolje sex pozicije: Gotovo sve pozicije će značati da penetrira djelimično. Predlaže se da ste vi na leđima, sa podignutim nogama, savijenim u koljenima, a da on što nježnije prodire u vas, kako bi se izbjegla bol. Uz ovo je svakako neophodno stimulirati klitoris prstima.

 

20 cm i više ili veličina pivske flaše

pivo

Koliko ih ima? Sumnjamo da ih ima, osim ako se ne radi o porno glumcima, ali ko zna.

U poređenju sa prosjekom? Prilično je jasno da se radi o natprosječno velikom penisu. Međutim, to zaista nije za pohvalu, s obzirom na to da vam donosi više problema nego užitka.

Šta žene misle? Većina je zadovoljna prosječnim, a sa ovakvim promjerima najčešće doživljavaju bolne seksualne odnose, koji nadjačavaju užitak.

Najbolje sex pozicije: Misionarska je definitivno za ove “pivopije”, jer jedino tako vaš partner može lagano i sporo penetrirati, bez stvaranja većih problema. Ne savjetuje se eksperimentisanje, jer lako možete završiti u hitnoj od pretjerane količine “piva”.

 

Konačna presuda:

Bez obzira na sve maštarije koje imate, složićete se da je prosječna veličina sasvim dovoljna za užitak. Ono što je važno jeste koliko se partner trudi, pri tome koristeći i druge organe, da postignete užitak. Važno je da se oslobodite i da razgovarate o tome šta vam pruža užitak. Jedino tako ćete uživati, bilo da se radi o “kreditnoj kartici” ili “olovci”. Užitak i posvećenost važniji su od veličine.

sve

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije