AktivizamHrabra Lola

Žena nije tvoje vlasništvo

Jutros me sačekala vest o masakru u Žitištu. Naime, neko ko je mislio da može da izigrava boga uzeo je kalašnjikov došao i ubio bivšu ženu još četvoro ljudi, i ranio još 20 njih koji su se tu zatekli. Nakon…

Redakcija

Jutros me sačekala vest o masakru u Žitištu. Naime, neko ko je mislio da može da izigrava boga uzeo je kalašnjikov došao i ubio bivšu ženu još četvoro ljudi, i ranio još 20 njih koji su se tu zatekli. Nakon šoka,  zasmetala mi je   formulacija “TRAGEDIJA” u naslovima na portalima. Tragedija je nesrećan događaj, ovo je UBISTVO SA PREDUMIŠLJAJEM. Odakle psihopati oružje  ostavljam nadležnima da istraže, ono što me je potpuno porazilo su komentari pojedinih muškaraca na ovu tragičnu vest.

Pa krenimo redom:

slika1

Slika2

Slika3

Slika4

Iz njihovih komentara zaključićemo da žena ako se uda mora da ostane u braku nebitno koliko loš bio. Ako se usudi da se razvede, mora da čeka da joj bivši umre, pa tek tada da nađe drugog. A ako ima decu najpametnije joj je da više nikad ne izađe iz kuće jer u suprotnom dokazuje da je kurva.

E sad realnost je malo drugačija od one kakvom je zamišljaju zatucana govna i bedni izgovori za muški rod. Niko ne ostavlja muža zato što joj je lepo. Niko se ne probudi ujutru i kaže ajde da se razvedem. U Srbiji, pogotovo u manjim mestima raspad braka ide kao po šablonu: prvo ćuti i trpi, onda se svađaju, onda idu batine, pa onda ćutnja o batinama, pa tek onda razlaz, i nakon godina torture, ide formalan razvod. Iz medija sam saznala da je nesrećna žena bila u braku 10 godina, a poslednjih godinu dana nije živela sa psihopatom. Da li zaista treba da objašnjavam da svako ima pravo da nakon prekida veze nastavi dalje? Pa ne, osim ako si nedovoljno dojeno egoistično bezmudo malokuro stvorenje kakvi su gore pomenuti komentatori. Daleko od toga da su sve žene sjajne i anđeli jer nisu. ALI NEMAŠ PRAVA NIKOG DA TUČEŠ A KAMOLI DA UBIJEŠ.  Onda čitam kako se ubijanje žena i izliv mržnje opravdava “jao to su samo Balkanci”. HEJJJ!!  Balkanci su veseli i dobri ljudi, a ovo su pritajene psihopate koje mogu da puknu u svakom momentu. Poražavajuća činjenica je ta da ako na netu opsuješ političara policajci ti zakucaju na vrata, ali ako pozivaš na nasilje, onda ništa, nisu nadležni.

Došli smo do toga da je u XXI veku neko odgojio dete i usadio mu glavu da je žena, odnosno devojka privatno vlasništvo, nešto kao kupljena košulja koju može da nosi ali i baci kad hoće.

A ZAŠTO JE TO TAKO?

Ne bih dužila o dekadenciji društva, Parovima, Farmi i ostalim  sistemima vrednosti jer mi smo duboko nakaradno društvo, gde u pojedinim delovima zemlje i dalje abortiraju kad shvate da nose devojčicu. Ovde se čak i majke jako ponose time što su “muške mame” kao da su zaslužne za pol deteta, ili kao da su minimum izmislile lek za sidu. Kako od takvih osoba uopšte očekivati da će sina vaspitati tako da poštuje integritet druge osobe. Nikako. Ovde je i dalje sramota da se razvedeš, ali bolje i to nego da budeš baba devojka. Mizoginija je duboko zašla u sve pore, da se čak bez ikakvih sankcija svakodnevno propagira u medijima.

Društveno je prihvatljivo da budeš neobrazovana, da kupiš diplomu i da te takvu promovišu kao zvezdu, da se baviš prostitucijom, samo ne smeš da budeš debela.

Ne propagiram višak kilograma kao nešto poželjno, samo aludiram kako mediji tolerišu mnogo gore stvari, ali lošiji izgled NE OPRAŠTAJU. Jer samo to je važno.

Ako ostaneš trudna pitaju koliko si se ugojila, ako  malo ugojiš, znači da ne paziš na dete, ako si dobila više kilograma onda si debela krmača, ako nakon porođaja ne skineš kilažu odmah ti si kombinovani frižider. I to je nešto čime se ljudi u Srbiji svakodnevno bombarduju.

Ono šta me je ostavilo u šoku je dodatak o ženi u Informeru koji je samo pljunuo na već zgaženu majku u Srbiji nakon događaja u Žitištu.

Moram da naglasim da tekst u Smećeformeru nema nikakve veze sa masakrom, već je verovatno danima pre pripremljen. Naime, redakcija je navodno prenela šta zaista muškarci u Srbiji misle o ženama, ali nigde nije naveden izvor, tako da ću preneti to kao autorski tekst nekog bezmudog novinarčića.

slikanovine

Nakon ove bljuvotine mogu da bacim sve ono što sam pročitala, pogledala, naučila jer šta će ženi sve to kada može da nađe jebača koji će je informisati o svemu. Jer poznato je da su svi oni Nikole Tesle lično i da na dejtovima prenose svoja neiscrpna znanja.

novine

Ko više vara je nemoguće dokazati i neću gubiti vreme na to, samo jedno pitanje: s kim te silne kurve varaju ako ste vi svi tako pošteni?

O drugom delu bi mogao da napiše elaborat jer da li postoje žene kojima je jedini životni cilj da budu majke, naravno da postoje. Ali da vas pitam zašto je to tako?

Šta mislite šta bi 80 odsto društva reklo na izjave:

“Neću da rađam hoću da gradim karijeru”? Ili na: “Ljubavi, ajde ti uzmi porodiljsko ja ću da radim, i neću dojiti hranićemo ga formulom”. Ili na: “Majčinstvo mi nije prioritet hoću da putujem”.

Mogla bih ovako do sutra, ali iako je majčinstvo verovatno najprirodnija stvar na svetu, u Srbiji se žene vekovima uče da im je to IPAK najvažnija uloga u životu.

Nerotkinja i jalovica su tako divni epiteti kojima se oduvek časte žene koje nisu rađale. Recite mi oblik za muški rod od jalovice?? A, da “večiti neženja” (uglavnom su bez dece).

I DA LI SAD ZAISTA TREBA DA KRIVIMO ŽENE ZATO ŠTO SU POŽELELE DA BUDU SAMO MAJKE??? Licimuri, kurve, i pederi!!!

novine1

Ako niste znale samo treba da nađete dobrog provajdera. Sad  u državi gde je 30 odsto nezaposlenih, a plata oko 30.000 ne znam ni kako je nekom palo na pamet da ovako nešto isere, al to je ipak Informer njima ni kanalizacija nije granica.

Ako zanemarimo da ako ni zbog čega drugog, žene zbog nemaštine moraju da rade, osvrnuću se na jedan mali detaljčić.  Ako je muškarac samohrani otac uz to uspešan poslovni čovek, on će sigurno imati vozača, dadilju, ili dve dadilje, kućnu pomoćnicu i ješće po restoranima. Ako je žena samohrana majka i  uspešna kao gore pomenuti gospodin i ukoliko koristi sve što i on, znate li  kako će je društvo zvati? LENJA KUČKA I LOŠA MAJKA.

novine2

U društvu gde je seks okarakterisan kao nešto prljavo što je izmišljeno da bi ponižavalo, a ne zadovoljavalo ženu, jer muškarac uzima, a ona daje, nije ni čudo što se neko našao pozvan da poistoveti ženu sa lutkom na naduvavanje. Al moraću da mu srušim Sneška, jer muškarac koji se ne obazire na to da li je žena zadovoljena,  jednu ženu jebe samo triput. Prvi, poslednji i nikad više. I DA, MI MEĐUSOBNO RAZGOVARAMO PA ĆE TO DA SI LOŠ ZNATI SVE RIBE U NAŠOJ OKOLINI.

I na kraju ću se osvrnuti na pojdenice koji su se umesto sadržajem mizoginog teksta zgražavali činjenicom da sam ja to zaista i pročitala. To što čitam nije problem, jer umem da razlikujem dobro od lošeg, problem je što ćutite na takav tekst koji će sem mene, pročitati i gomila tinejdžera koji će to shavatiti kao uputstvo.

Jedna gospođa mi je rekla da ako kopam po smeću naići ću na smeće, što je tačno, ali je zaboravila da ako se praviš da ne vidiš smeće jednom ćeš se probuditi zatrpana istim. Jedina veća govna od ovih koji pišu mizogine tekstove su kvazi intelektualci koji se hvale time da to ne čitaju i da ih se to ne tiče.

Jer nema goreg čoveka od onog koji se u vremenima najgoreg moralnog posrnuća držao po strani.  Tako nekako.

ps. Ovo je upućeno “muškarcima” iz komentara i novinaru Informera i njima sličnim. Srećom mi u Srbiji imamo divne muškarce, braću, očeve i muževe koji bi isti ovaj tekst potpisali.


izvor: naopaka85

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije