FantastičnoZabavna Lola

Udobno, moderno i na visoku petu – može!

Štikle su sexy asesoar i svaka žena u njima izgleda dobro. Vizuelno izduže noge, daju oblik listovima, jačaju mišiće dok ih nosite… Ali, visoke potpetice stvaraju čukljeve, deformišu stopala i prečestim nošenjem dugoročno oštećuju kičmeni stub. Da, znamo, i Lola…

Redakcija

Štikle su sexy asesoar i svaka žena u njima izgleda dobro. Vizuelno izduže noge, daju oblik listovima, jačaju mišiće dok ih nosite… Ali, visoke potpetice stvaraju čukljeve, deformišu stopala i prečestim nošenjem dugoročno oštećuju kičmeni stub. Da, znamo, i Lola voli da hoda na visokim potpeticama, ali razmislite malo i o svom zdravlju.

Danas, više nego ikad prije možete da se igrate sa modom. Dozvoljeno je sve – od sportskih patika na elegantne suknje pa do potpetica u kombinaciji sa trenerkama. Razvijanje ličnog stila i praćenje trendova nije uvijek jednostavno, ali potrudite se da svakom pa i najnošenijem i najmodernijem komadu odjeće date svoj lični pečat.

Ako volite potpetice, ali vas od istih bole noge i leđa, pronađite kompromis tako što ćete nositi one malo manje, a ovo ljeto su takve i moderne. Lola je samo za vas pronašla deset zanimljivih i modernih sandala koje imaju potpetice od kojih ne boli glava. A ni kičma.

Budite moderne, ali vodite računa na vrijeme o zdravlju i stabilnosti svojih stopala, mišića i kičme – budite moderne, ali neka je i udobno!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije