LjudiRadoznala Lola

Ako ste lude za šminkom, našli smo 10 blogerki koje morate pratiti

U posljednje vrijeme, društvena mreža Instagram postaje ono što su nekada bili blogovi – ako želite biti blogerka, onda se bavite Instagramom. Isto važi i za vas koje to ne želite, ali vas zanimaju trendovi i savjeti za šminkanje. Novi trend…

Priredila Redakcija

U posljednje vrijeme, društvena mreža Instagram postaje ono što su nekada bili blogovi – ako želite biti blogerka, onda se bavite Instagramom. Isto važi i za vas koje to ne želite, ali vas zanimaju trendovi i savjeti za šminkanje. Novi trend u internetskim bespućima su instagram blogerke, odnosno instagramerke koje se bave mini recenzijama, snimanjem katkih video tutorijala i predstavljanjem proizvoda, ali samo na svojim Instagram profilima. Evo i Lolinih deset najdražih, a možda vama skroz nepoznatnih beauty blogerki.


Irene Sarah Khan

Ako ne fotografiše svjetski poznate destinacije koje obilazi, onda sebe i nas odmara (ili umara?) redovnim postavljanjem selfija na svoj Instagram profil, a u međuvremenu se bavi fotografijom i bloganjem. Irene redovno piše utiske o bjuti proizvodima, od umjetnih trepavica pa do paleta sjenila.

blogerka1

Beauty is boring

Robin Black stoji iza Instagram profila Beauty is boring i ako vam treba dnevna doza boja i šarenila, različitih načina kako da nosite i nanosite ajlajner i volite cirkone, ne vidimo nijedan dobar razlog zašto ne biste zapratili ovu damu?!

blogerka2

Ellarie

Još jedna blogerka kod koje možete pronaći šljokice, cirkone i ideje da se našminkate možda maaalo drugačije nego što to inače radite. Ellarie je američka blogerka iz Atlante, a koja za sebe ipak kaže da je vlogerka budući da je snimanje kratkih video-tutorijala njen primarni posao.

blogerka3

Maryam Maquillage

Samouka vlogerka i ultimativni hit među blogerkama je zaista neko koga treba da zapratite, jer ovoj djevojci nikad ne manjka ideja kako se našminkati. Neka Maryam bude vaša dnevna doza inspiracije. A možda konačno sve zajedno savladamo to precizno, mačkasto nanošenje ajlajnera.

blogerka4

Deepica Mutyala

Mali, slatki, a tako bitni trikovi. Zahvaljujući ovoj blogerki, Lola je saznala da crveni ruž nije samo za usne već da je savršen i za prekrivanje tamnih podočnjaka. Vjerujte, Lola je isprobala i odobrava ovu blogerku i njene savjete.

blogerka5

Fresh Lengths

Iako je blogersku karijeru počela sasvim slučajno tako što je redovno pisala o tome kako i čim tretira kosu, sada je postala jedna od uticajnijih blogerki koja pored svoje blogerske platforme radi i za ASOS. Jednostavno je zapratite, biće vam sve jasno – žena hodajuća, u ovom slučaju slikajuća, inspiracija.

blogerka6

Teni Panosian

Vlogerka koja voli stil Kim Kardašijan, redovno snima i postavlja video klipove, daje ideje i pruža inspiraciju. Dnevna doza lolastog.

blogerka7

Estee Lalonde

Simpatična plavuša Estee koja dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva ima odlične recenzije svega i svačega, od hrane preko uređenja kuće pa do savjeta gdje, šta i kako možete kupiti i po kojoj cijeni. Lajfstajl blogerka koju žene vole.

blogerka8

Christine Nguyen

Putuje, snima i redovno nas o tome obavještava na svom profilu. Piše o proizvodima i sarađuje sa drugim blogerkama i selebritijima. Profil na kom možete da odmorite mozak od svega i prepustite se barem na nekoliko minuta uživajući u fotografijama.

blogerka9

Felicia Walker Benson

Ako nas ne nagovara da kupimo sve te divne proizvode o kojima priča i piše sa takvim oduševljenjem, onda se trudi da svakodnevno “okači” neku fotku za inspiraciju pa makar to bilo i za odabir prave nijanse pudera.

blogerka10

Deset Lolinih omiljenih blogerki i vlogerki – preporučite nam još, nikad dosta ideja za šminkanje i hvala nebesima i Instagramu što postoje.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije