DogađajiRadoznala Lola

U avgustu se želje ispunjavaju – dovoljno je samo da poželite. Stvarno.

Znate li šta je najljepši osjećaj na svijetu? Osim ljubavi, naravno. Osjećaj davanja, podrške i pružanja emocija drugima. Vjerujete li u ostvarivanje želja? Lola u avgustu vjeruje u sve. Ne postoji nešto što je nemoguće, jer kompanija m:tel ostvaruje snove….

Sara Velaga

Znate li šta je najljepši osjećaj na svijetu? Osim ljubavi, naravno. Osjećaj davanja, podrške i pružanja emocija drugima. Vjerujete li u ostvarivanje želja? Lola u avgustu vjeruje u sve. Ne postoji nešto što je nemoguće, jer kompanija m:tel ostvaruje snove. Kako bi vas u mjesecu prijateljstva, avgustu, podsjetili na važnost prijateljstva, odlučili su dati svima priliku da obraduju druge. Molimo vas, shvatite nas ozbiljno, jer zaista možete poželiti što god! To može biti putovanje koje vaš prijatelj već dugo priželjkuje, može biti upoznavanje neke poznate ličnosti koja mu je idol, to može biti bilo šta, ali mora biti kreativno.

Lola ima mnogo dobrih drugarica i drugara, od kojih bi za svaku mogla poželjeti nešto lijepo. Nešto posebno, inovativno i drugačije. Ako se već može ostvariti sve, zašto ne biste probudili maštu i kreativnost u sebi? Sanjajte velike snove, kako bi njihova realizacija bila što spektakularnija. Sjetite se zadnje kafe sa drugaricom, bilo da se radi o vašoj mami, sestri, koleginici ili dugogodišnjoj prijateljici. O čemu su one maštale, šta su priželjkivale? Budite dobri duh Kasper ovog mjeseca i potrudite se da vratite osmijeh na lice ženama koje vam znače. I vjerujte da ništa nije nemoguće.

friends

Već treću godinu za redom, kompanija m:tel realizuje kampanju pod nazivom „Мјеsec prijateljstva“ čiji je neposredni povod bio Međunarodni dan prijateljstva koji se obilježava 30. jula. Svjesni značaja prijateljstva među ljudima, a u skladu sa korporativnim sloganom, m:tel je odlučio da ponovo cijeli mjesec avgust posveti upravo slavljenju prijateljstva.

I ovog puta ćete biti u mogućnosti da, uz pomoć kompanije m:tel, ispunite najveću želju svom najboljem prijatelju. Na blogu kompanije nalazi se aplikacija Ispuni želju prijatelju, a putem koje do 31. avgusta možete prijaviti želju, za koju ste sigurni da će vašem prijatelju, prijateljici ili možda prijateljima, uljepšati život. Po završetku „Mjeseca prijateljstva”, biće odabrane tri želje koje će kompanija m:tel ispuniti – i to najhumanija, najoriginalnija i najemotivnija želja.

Four Women Friends at the Beach ca. 2000 Trinidad and Tobago

S obzirom da m:tel zna koliko volite Instagram, od ove godine ima i novost. Otvoreno je foto-takmičenje u kojem će korisnici popularne društvene mreže imati priliku da postavljaju fotografije na temu prijateljstva. Na Instagram možete postaviti fotografije iz m:tel poslovnica, ali i druge fotografije na temu prijateljstva. Sve što je potrebno je da do 31. avgusta postavite fotografiju na Instagram, uz hashtag-ove #mjesecprijateljstva i #mtelbh te ne zaboravite zapratiti i tagovati Instagram profil kompanije m:tel  – @mtelbh.

Da biste učestvovali, potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, da ste ljubitelj fotografisanja i ove društvene mreže, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije. Autor ili autorka najbolje fotografije dobiće tablet Alcatel 8070 Pixi 8, a biće dodijeljene i još dvije utješne, ali zanimljive nagrade.

Sanjajte, maštajte i volite svoje prijatelje. Usrećiti nekoga je najbolji osjećaj na svijetu. Lola vjeruje u to.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije