SimpatičnoZabavna Lola

Moda ne poznaje pol: Kratke frizure za žene i duge za muškarce

Baš kao što ružičasta boja nije rezervisana samo za djevojčice, a plava za dječake, tako ni dužina kose nije samo za jedne ili druge. Živimo u vremenu kada je sve postalo dozvoljeno. Pozitivni primjeri pokazuju da kratka kosa na ženama…

Redakcija

Baš kao što ružičasta boja nije rezervisana samo za djevojčice, a plava za dječake, tako ni dužina kose nije samo za jedne ili druge. Živimo u vremenu kada je sve postalo dozvoljeno. Pozitivni primjeri pokazuju da kratka kosa na ženama može da bude baš sexy. Skoro jednako sexy kao duga na muškarcima. Lola je samo za vas odabrala favorite i bila je objektivna – donekle.

 

Žene se često odluče da skrate dugu kosu, jer smatraju da sa kraćom gube manje vremena na njegu i održavanje. U zavisnosti od toga za kakvu se frizuru odlučite, dobro razmislite – šta ćete kad i ako vam dosadi? Jedno vrijeme je lako, ali ako opet poželite zanosnu i dugu kosu, moraćete dosta čekati da naraste, a taj period može biti dosadan, kosa gubi na prvobitnom obliku i postaje sve teža i teža za “sređivanje”. U svakom slučaju, dužina i boja kose na diktiraju seksipil, a to dokazuje i Lolina galerija – dva puta mjeri, jednom sijeci!


Kako ženama dobro stoji kratka, tako i muškarcima dobro pristaje duga kosa. Lola nije sigurna da li kosa daje neku posebnu čar, ali jedna fotografija vrijedi hiljadu riječi – a mi imamo devet najboljih!

Dragi muškarci, ukoliko se odlučite za dugu kosu, Lola vam toplo preporučuje da vodite računa o higijeni. Mora biti čista, mirisna, bez ispucalih vrhova. Budite uredni prije svega, to sve Lole vole.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije