Hrabra LolaPreduzetništvo

Kako da potpuno besplatno ispuniš svoje snove i možda od toga stvoriš zaradu?

Psstt! Tiho, da vas veliki ne čuju. Onda se spremite za naše pitanje: Da li znate za potpuno besplatne kurseve? Lola je malo istraživala i za vas pronašla odličnu stvar: BurdaStyle Academy.  BurdaStyle, poznati modni brend, danas je broj jedan onlajn…

Maja Mihajlović

Psstt! Tiho, da vas veliki ne čuju. Onda se spremite za naše pitanje: Da li znate za potpuno besplatne kurseve?

Lola je malo istraživala i za vas pronašla odličnu stvar: BurdaStyle Academy. 

BurdaStyle, poznati modni brend, danas je broj jedan onlajn destinacija za sve koje zanima šivanje i krojenje, a mi ga predstavljamo želeći da vam otkrijemo inovativne kurseve i pomognemo da otkrijete svoje talente. A ko zna dokle možete doći i šta sve pronaći u sebi kada jednom probate da stvorite nešto novo, poput prelijepe, moderne i poslovne odjeće, u svom duhu. I to sve iz udobnosti svog doma.

burdastyle

Foto: Burdastyle

Zamislite stručnjake, profesionalne krojače koji žele da vam pomognu, upute vas i nauče onome što znaju, koji se trude da prenesu svoje znanje do detalja. Zamislite instruktore koji vas vode jedan na jedan, korak po korak, prateći vaš ritam, brinući se da postižete razultate. Zamislite da upoznajete ljude širom svijeta, razmjenjujete s njima savjete, iskustva, pomažete jedni drugima, učeći i više od toga kako da sebi sašijete suknju. I na kraju, zamislite da to sve možete raditi prema svom rasporedu.

burdastyle1

Foto: Burdastyle

Ako ste zamislili, ako vam se dopalo to što ste vidjeli iza kapaka, onda tastaturu i iglu u ruke i odaberite kurseve uživo. A ako niste početnik u svijetu igala i konaca, možete odabrati kurseve bez instruktora, to jest prijavom obezbijediti sebi životnu zalihu video materijala pomoću kojih ćete usavršiti svoje znanje i donijeti nove ideje, ako vam ikada zafale.

Kada jednom “kročite” na sajt BurdaStyle, velike su šanse da ćete se na njemu i zadržati.

Morate.

Probajte.

Ovo je prilika da naučite da krojite same svoju odjeću. Baš kao i svoju budućnost.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije