FantastičnoZabavna Lola

Lola se zabavljala: Gdje odvesti horoskopske znakove na dejt?

Svi imamo različite preferencije, kada je u pitanju „savršeni dejt“. Nekima je to odlazak na večeru, u kino, romantika i svijeće. Drugi pak vole adrenalinske, nepredvidive izlaske, na koncu čije večeri će reći: “Wow, ovo moramo ponoviti!“. Međutim, ono što…

Sara Velaga

Svi imamo različite preferencije, kada je u pitanju „savršeni dejt“. Nekima je to odlazak na večeru, u kino, romantika i svijeće. Drugi pak vole adrenalinske, nepredvidive izlaske, na koncu čije večeri će reći: “Wow, ovo moramo ponoviti!“. Međutim, ono što utiče na odabir mjesta izlaska, jeste vaš horoskopski znak. Barem koliko smo uspjeli saznati. Ukoliko niste ljubitelj zodijaka i ne vjerujete u njega, opet se možete zabaviti čitajući ovaj tekst, jer ćete pronaći mnoštvo zanimljivih ideja.

Ovan: Kuglanje i jelo nakon pobjede

Ovan je vatreni znak, što znači da mu je ljubav na prvom mjestu, bilo da se radi o poslovnim ili privatnim odnosima. Ovnovi uživaju u aktivnostima, veoma su hrabri, a rijetko odolijevaju izazovima i rizicima. Kako bi udovoljili njihovom avanturističkom duhu, odvedite ih na kuglanje ili drugi oblik igara i zabave. Dodajte neku vrstu hrane kao nagradu za pobjednika i napravićete pun pogodak.

kuglanje

Bik: Razgovor uz romantičnu večeru

Bikovi su veoma senzualna i osjetljiva bića. Dodir im je veoma važan, kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. Vole da se stvari polako razvijaju. Njihova vladajuća planeta je Venera, koja predstavlja ljubav, privlačnost, ljepotu i kreativnost pa su kuhanje i slikanje omiljene aktivnosti ovog znaka. Uživaće u romantičnim večerama, bilo da se radi o kućnoj varijanti ili otmjenom restoranu. Ono što je potrebno, jeste dugi uvod pa ovog znaka treba osvajati cijelo veče, kako bi se u konačnici došlo do sljedećeg nivoa.

večera

Blizanci: Kreativna mjesta

Blizanci vole neizvjesnost i često ostavljaju drugu osobu u neznanju o tome šta zapravo žele. Mogu biti društveni i komunikativni, dok su sa druge strane ozbiljni i neodlučni.  U vezama su strastveni, obožavaju fizički kontakt, ali za maksimalni užitak im je potrebno da dožive više različitih stvari u toku noći. Pokušajte ih iznenaditi, tako što ćete ih odvesti na neko mjesto gdje mogu ispoljiti svoju kreativnost.

bli

Rak: Društveno koristan rad i azili za pse

Rakovi su veoma osjećajni i intuitivni. Saosjećajni i privrženi ljudima koji ih okružuju. Izbjegavaju konflikte, rado pomažu drugima i jedan su od najposvećenijih znakova zodijaka. Njihov idealan partner bi trebao da dijeli strast prema životinjama i pomaganju, jer će na taj način moći da ih razumije i pruži im ono što im treba.

dog

Lav: Degustacija vina

Lavovi su samouvjereni, dominantni i dramatični, što znači da uvijek dobijaju ono što žele. Imaju mnoštvo prijatelja, zbog svoje odanosti i velikodušnosti pa se često mogu vidjeti u širim društvima. Izlazak sa lavom mora da zadovolji sva njegova čula. Putovanje u vinograde je savršeno jer će se osjećati zadovoljno i posebno, a vi ćete (nakon pića ili dva) otkriti i njegovu osjećajnu stranu.

vino

Djevica: Gradska vožnja biciklom

Djevice obraćaju pažnju na najsitnije detalje i žive veoma organizovan život. Ambiciozne su i mnogo rade pa je potrebno da ih izvučete iz poslovne zone. Gradska vožnja bicikla je savršeno rješenje da se opuste, osjećaju slobodno i otkriju više toga o sebi.

biciklo

Vaga: Galerija i kulturne manifestacije

Zajedništvo je veoma važno vagama, jer ne vole biti same. Njihova vladajuća planeta je Venera pa zato vole biti okružene lijepim i kvalitetnim stvarima. Imaju odličan ukus i izvrsni su u komunikaciji. Dovedite ih na kulturnu manifestaciju, u muzej ili galeriju i budite spremni na duge razgovore uz čašicu ili dvije (ili više).

rainp

Škorpija: Planinarenje

Pažljivo slušajte o čemu govore i planirajte unaprijed vaš izlazak, jer su veoma nepredvidive. Strastvene, radoznale i asertivne osobe koje se obožavaju takmičiti. Zato vam savjetujemo da ih odvedete na mjesto, koje je izvor adrenalina i takmičite se. Aktivni izlasci će vam omogućiti da se više približiti ovoj osobi i da pokažete spremnost na takmičenje, kako u sportskom djelu, tako i otkrivanju novih stvari o samoj škorpiji.

mount

Strijelac: Putovanje

Ovo su najveći putnici zodijaka. Znatiželjni, energični i spremni na rizik. Otvorenog uma, slobodnog duha, jednom riječju pustolovi. Vole različita iskustva, koja stiču u krugovima ljudi, koji su u potpunosti različiti. Najbolje ih je odvesti na putovanje, koje ne mora biti baš u drugu zemlju, ali bilo kakva promjena mjesta i okruženja će oraspoložiti strijelca.

jou

Jarac: Žurka na otvorenom

Jarčevi su praktični i veoma ozbiljni. Nezavisni i veoma dobri u samokontroli. Kada je riječ o vezama, važno je razvijati stvari polako sa njima, kako bi se zadobilo njihovo povjerenje. Savršeni izlazak uključuje kafu ili piće u opuštajućem okruženju. Jarčevi su velikodušni i neće oklijevati da potroše novac na dobar provod pa ih možete zvati i na zabavne otvorene žurke na krovu zgrade. To će ih svakako oduševiti.

icecream

Vodolija: Igranje mini golfa

Vodolije se lako prilagođavaju svakom nivou energije pa mogu biti avanturiste, ali i mirne osobe na nekom mjestu. Veliki su vizionari i već unaprijed planiraju godinama. Vole biti intelektualno angažovane pa je dobar izbor pozvati ih u društvu sa više parova. Pozovite ih i otiđite na mini golf. Na taj način ćete pokrenuti komunikaciju sa drugima i omogućiti vodoliji da otkrije više o sebi.

mini golf

 

Ribe: Piknik u omiljenom parku ili na plaži

Ribe su vodeni znak, prepoznatljiv po tome što je nesebičan, empatičan i intuitivan. Ove karakteristike doprinose romantičnoj strani znaka, koja ih čini strastvenim ljubavnicima, koji žele osjetiti pravu povezanost sa partnerima. Ne očekujte da ćete ih impresionirati u glasnom baru ili na koncertu, jer oni preferiraju mirnija mjesta, kako bi bolje upoznali osobu. Piknik na sunčanom danu u parku, na jezeru ili plaži je savršen način da dođete do njih.

piknik

 

Ima li istine u ovim prijedlozima? Gdje je po vama najbolje mjesto za dejt?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije