AktivizamHrabra Lola

Banjalučki DRIP ima sjajne akcije. Poklonimo, zamijenimo, prodajmo. Izmamimo osmijehe

Čovjek se najljepše osjeća onda kada nekog usreći. Kada izmami osmijeh tamo gdje je prijeko potreban. Za taj osmijeh potrebno je tako malo. Udruženje građana i građanki “DRIP” organizuje prvi “DRIP buvljak”, 1. oktobra, u subotu. Vikend je, odmarate i…

Žana Gauk

Čovjek se najljepše osjeća onda kada nekog usreći. Kada izmami osmijeh tamo gdje je prijeko potreban. Za taj osmijeh potrebno je tako malo.

Udruženje građana i građanki “DRIP” organizuje prvi “DRIP buvljak”, 1. oktobra, u subotu. Vikend je, odmarate i šetate. Pa onda imate vremena da od 11 do 17 časova prošetate do Banjalučkog socijalnog centra u Ulici Mirka Kovačevića 4 u Obilićevu i poklonite, zamijenite ili prodajte odjeću koju su vaša djeca prerasla, igračke s kojima se više ne igraju i knjige i slikovnice koje su davno pročitane.

dripPovedite i dječicu, jer ih čeka trambolina i veliko dvorište za igru. Ako želite da rezervišete mjesto, javite se DRIP-u na mail [email protected] ili u inbox njihove Facebook stranice. Broj mjesta je ograničen, a učešće se plaća pet konvertibilnih maraka.

“Pored stvari koje želite prodati, postavićemo sto na kojem možete ostaviti komad garderobe, knjigu ili igračku koju želite da poklonite”, kažu nam u DRIP-u.

drip-03

Istog dana, na istom mjestu DRIP organizuje i Sajam roditeljskih vještina. Sada vas pitamo – jeste li vi mama ili tata  koji prave neke super cool stvari? Da li želite to da prodate? Ako je odgovor pozitivan, onda je Sajam roditeljskih vještina pravo mjesto da svoj rad pokažete i drugima. Učešće takođe košta pet konvertibilnih maraka.

Prvi oktobar rezervišite u svom kalendaru i dođite da se družite, razmjenjujete, prodajte i poklanjate. Dođite da nekome izmamite osmijehe.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije