SimpatičnoZabavna Lola

Znate li ko je beba Ksioman? Internet senzacija koja je pojela sve, doslovno

Jeste li i vi u kategoriji onih koji su opsjednuti gledanjem drugih kako jedu? Priznajte da vam se odmah ogladni. Ali ono što je apsolutni hit u Kini, jeste beba od devetnaest mjeseci pod nadimkom Ksioman. Njena mama putuje širom…

Sara Velaga

Jeste li i vi u kategoriji onih koji su opsjednuti gledanjem drugih kako jedu? Priznajte da vam se odmah ogladni. Ali ono što je apsolutni hit u Kini, jeste beba od devetnaest mjeseci pod nadimkom Ksioman. Njena mama putuje širom svijeta sa njom i isprobava razne vrste jela, postavljajući pri tome video sadržaje kako ona jede. Ubrzo je prikupila 700.000 pratitelja i napravila senzaciju od djevojčice, koja je pojela internet, doslovno.

Iako bismo mogli sigurno raspravljati o tome  da li je ovo ok, da li će možda Ksioman danas-sutra imati neki poremećaj u ishrani, da li će kad odraste biti ljuta na mamu, jer je odlučila da nju na taj način podijeli sa cijelim svijetom.

Ali hajde da danas vjerujemo da njena majka zna šta i zašto radi i da je donijela najbolju odluku, kako to samo majka i može.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije