SimpatičnoZabavna Lola

Koje su to patike po mjeri svakog trkača?

Nova sezona trka je uveliko počela, a Reebok je za sve strastvene trkače i nove trkačke izazove kreirao model ZPump Fusion 2.5, patike koje omogućavaju oblik po mjeri za svakog trkača! Ovaj stilizovani model omogućava energično trčanje i vrhunske rezultate,…

Priredila Redakcija

Nova sezona trka je uveliko počela, a Reebok je za sve strastvene trkače i nove trkačke izazove kreirao model ZPump Fusion 2.5, patike koje omogućavaju oblik po mjeri za svakog trkača!

Ovaj stilizovani model omogućava energično trčanje i vrhunske rezultate, a za razliku od tradicionalnih patika za trčanje u čijoj proizvodnji se koristi preko 40 zasebnih dijelova, ZPump Fusion 2.5 se sastoji od samo tri ključna elementa: Pump tehnologije, PowerFrame i karbonizovane pjene.

reebok z pump

Zahvaljujući revolucionarnoj Pump tehnologiji, specijalna komora oko stopala se puni vazduhom, kreirajući oblik koji odgovara svakom trkaču individualno, obavija stopalo, fiksira ga i pruža maksimalnu pokretljivost.

Zbog svega ovoga patike su nevjerovatno lagane, udobne i predstavljaju idealan model za najrazličitije uslove trčanja i za sve trkače bilo da trče rekreativno ili na duge staze.

PowerFrame pomaže da vazdušna komora bude što bliže stopalu, prilagođavajući mu se na jedinstven način, dok karbonizovani središnji đon pruža osjećaj lakoće i udobnost pri svakom koraku.

Zpump Fusion 2.5 je dostupan u prodavnicama Đak opreme. Za više informacija o novom modelu posjetite link.

reebok trčanje

Pump tehnologija lansirana je prije 25 godina, jedinstvena je i revolucionarna inovacija u oblasti obuće koja nastavlja da podiže standarde kategorije trčanja do današnjih dana.

Prvi put predstavljene 1989. godine, Pump patike su obuhvatile generacije koje ne samo da su priznale patike kao legendarne već su one postale srž kategorije trčanja. Uvedene su 1989. kao prvoklasne patike za košarku koje su se kasnije prilagodile za tenis, trčanje i aerobik sa više različitih formi tokom 90-ih godina.

Ove transformacije kulminirale su kroz InstaPump Fury, prvo pojavljivanje Pump mehanizma bez gornjeg rama koji podupire stopalo i koji je postavio platformu za sve naredne ZPump modele.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije