NevjerovatnoZabavna Lola

Očima ne vidiš, ušima ne čuješ, rukom ne dodiruješ – a osjetiš!

Ljubav je pokretač dobrog i lošeg. Može da digne do najvećih visina i u istoj sekundi tresne o pod. Ljubav je plima i oseka, pustinja i nepregledna pučina. Ljubav je nemoć i najveća snaga. Ljubav je gorivo i osnovni pokretač…

Redakcija

Ljubav je pokretač dobrog i lošeg. Može da digne do najvećih visina i u istoj sekundi tresne o pod.

Ljubav je plima i oseka, pustinja i nepregledna pučina.

Ljubav je nemoć i najveća snaga.

Ljubav je gorivo i osnovni pokretač svega i svuda je oko vas.

Ljubav je i kad ujutro ustaneš, pogledaš se na ogledalo i osmijehneš – prema samoj sebi. Kad sneno otvoriš jedno oko i perifernim vidom ga posmatraš dok mu se donja usna trese dok još spava, jer uvijek to radi kad je umoran – prema njemu. Kad te zaboli želudac, jer tvoj otac ne može da spava od briga ili majku muči nesanica zbog menopauze – prema roditeljima. Kad želiš da zagrliš cijeli svijet, jer je tvoja drugarica dobila diplomu – prema prijateljima. Kad ne možeš da spavaš od uzbuđenja što je gledaš kako spava i diše – prema djetetu. Kad legneš u krevet i mirno usniš – prema životu.

Ljubav je svuda i u svemu. Ljubav je savršeno uznemirujući osjećaj koji ti svakodnevno stvara stres i puni srce. Ljubav je i kad ono udahneš svjež vazduh punim plućima. Prepoznaj ljubav. Budi ljubav.

A ako ste sve ovo zaboravile, potrudile smo se da za vas nađemo inspiraciju u projektu “Urban love” fotografa Photomicuna. Izdvajamo nekoliko fotografija, a ostale pregledajte u slobodnim trenucima, dozvolite da vas uhvaćeni trenuci inspirišu.


 

cetvrta druga peta prva treca

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije