PorodicaPraktična Lola

Sve što je šestogodišnjak nacrtao njegov tata je oživio i pretvorio u stvarnost

Crteži vaše djece nešto su najdragocjenije što čuvate kao uspomenu. Podsjećaju vas na njihovu maštu kada su bili sasvim maleni i nisu shvatali kako stvari zaista izgledaju. Zato su ih crtali onako kako oni žele. Bila su to neka zrakasta…

Sara Velaga

Crteži vaše djece nešto su najdragocjenije što čuvate kao uspomenu. Podsjećaju vas na njihovu maštu kada su bili sasvim maleni i nisu shvatali kako stvari zaista izgledaju. Zato su ih crtali onako kako oni žele. Bila su to neka zrakasta sunca manja od kućice u sredini crteža, sa drvećem čija je krošnja veća i teža nego samo stablo, ali to je bilo i ostalo unikatno i veoma važno. A šta kada biste to sve oživjeli? Domov tata je to i uradio.

Šestogodišnji Dom obožava crtati, a kako bi svi mogli uživati u njegovim kreacijama, tata je došao na ideju da pokrene Instagram profil i dopuni ovu šarenu kolekciju realizacijom svakog njegovog crteža. Sve što je maleni Dom crtao postalo je živo, realno i toliko zabavno da smo sigurni da ćete se i vi od srca nasmijati i pomisliti kako bi izgledali crteži vaše djece u stvarnosti.

slon

slon1

crtez

crtez1

zivotinjica

zivotinjica1

zirafac

zirafa1

ptica

ptica1

biciklo

biciklo1

lav

lav1

auto

auto1

skica

skica1

leptir

leptir1

riba

riba1

macka

macka1

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije