DogađajiRadoznala Lola

PopArt market – 25 razloga zašto ga morate posjetiti ovog vikenda

Svi vi koji ste ovoga ljeta uživali u PopArt marketu Banja Luke, stižu dobre vidjeti. Vraća se na kulturnu scenu dvanaestog novembra u Domu omladine u periodu od jedanaest do devetnaest časova. Predstaviće se dvadeset i pet izlagača sa proizvodima…

Sara Velaga

Svi vi koji ste ovoga ljeta uživali u PopArt marketu Banja Luke, stižu dobre vidjeti. Vraća se na kulturnu scenu dvanaestog novembra u Domu omladine u periodu od jedanaest do devetnaest časova. Predstaviće se dvadeset i pet izlagača sa proizvodima u koje su uložili znanje, trud i vrijeme. A u konačnici i ljubav bez koje čitava priča ne bi bila zamislila i ostvariva. Neki od njih su se ranije predstavljali, dok ćete neke vidjeti po prvi put. Kako bi cijela priča imala i dodatni okidač motivacije da dođete u što većem broju, odlučili su djelovati i humanitarno.

pop-art-pas

Ovaj put su pripremili malu humanitarnu akciju od srca za sve napuštene životinje. Posjetioci će moći na posebnom štandu da kupe rukotvorine koje su donirali izlagači i tako doprinesu radu Udruženja za zaštitu životinja Kerber. O tome sa kakvim se problemima suočava Udruženje, kao i opširnije o problemu pasa lutalica možete čitati već u nedelju na Loli. Kao i uvijek, PAM tim će se potruditi da ostvari dobru saradnju i potakne dobru energijuPozivamo sve ljubitelje i zaštitnike životinja da nas posjete i podrže rad ovog udruženja. Informacije o događaju možete pronaći ovdje. Na ovom sajmu će se predstaviti i Boris Maksimović, kojeg se možete prisjetiti u intervjuu kada smo razgovarali o književnosti i novim medijima. A spisak svih izlagača, 25 razloga, 25 imena i prezimena zbog kojih morate posjetiti PopArt market, je takođe ovdje:

izlagaci

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije