https://www.youtube.com/watch?v=12XLra_Nni8
SimpatičnoZabavna Lola

Lovily otkriva 5 stvari koje ćete obožavati

Današnji ponedjeljak je super ponedjeljak za mnoge od vas. Neradni je! I u to ime će ove preporuke biti više fokusirane na korisne aspekte, a malo manje na hedonističke. Svakako ćete uživati u danu. Pa, da počnemo… SAJT: mojekran.com mojekran.com je…

Ljiljana Šipragić

Današnji ponedjeljak je super ponedjeljak za mnoge od vas.

Neradni je!

I u to ime će ove preporuke biti više fokusirane na korisne aspekte, a malo manje na hedonističke. Svakako ćete uživati u danu.

Pa, da počnemo…

SAJT: mojekran.com

mojekran.com je čista genijalnost. Ovaj sajt je nedavno nastao sa ciljem da olakša, ubrza i pojednostavi kompletnu (uglavnom bolnu u raznim segmentima) proceduru popravke ekrana ili stakla na vašem telefonu. To znači da, ukoliko vam se desi da polomite ekran, treba da uđete na ovaj sajt i u dva klika saznajte koliko će vas koštati nastali kvar i po želji zakažete popravku u servisu. Brzo, jednostavno, efikasno i fenomenalno spakovano.

mojekran

KNJIGA: Plazmastičarnica

Plazmo, volim te. Dobra si i kad nam se jede slatko, i kad smo gladni, i kad smo na putu, i u kolačima i…uvijek i svuda. Zato se ova kuharica morala naći u preporukama. Laguna je prije nepunih mjesec dana izdala Plazmastičarnicu – knjigu recepata koja je na jedno mjesto okupilo brojne domaće food blogere i kuhare, Lagunu kao najveću izdavačku kuću u regionu i Plazmu kao najpoznatiji i najcjenjeniji domaći proizvod. Šta vas čeka unutra? Preko 80 stranica slatkih (spoiler: i slanih) proizvoda u kojima glavnu i nezamjenjivu ulogu igra plazma. Užitak zagarantovan.

plazma-plazmasticarnica-2

EDUKACIJA: Udemy

Udemy je najbolje online mjesto za edukaciju. To je platforma koja sadrži hiljade video kurseva na koje se pretplatite i uglavnom imate lifetime pristup, što znači da možete iznova i iznova ponavljati plaćeni kurs (ili dati još nekome da sa vašeg naloga prođe isti, ali psst). Pojedini čak nude i certifikate, a oblasti koje obuhvata su zaista mnogobrojne. Cijene kurseva su od 50 dolara pa na dalje (uglavnom oko 100), ali su spremljeni posebni popusti povodom Black Friday događaja, pa se tako do 25. novembra mogu svi kursevi mogu kupiti za svega 10-15 dolara u zavisnosti od dana (svaki dan se cijena povećava za 1 dolar do gore pomenutog 25). Zato, požurite. Nećete se pokajati! Cijena danas: 13 dolara.

udemy

PRIČA: Alex Turner – A Choice of Three

Ovo, ovo je nešto šta sam ljubomorno čuvala za sebe i nisam htjela nikome nikada pokazati, a malo ko zna da postoji. Toliko je dobro i toliko volim, ali Lole su svakako zaslužile da sa njima podijelim. Vjerovatno vam je poznato da obožavam Alexa Turnera, ako ništa iz posta 24 činjenice o meni, a jedan od razloga je što taj čovjek baš umije sa riječima. Tekstovi njegovih pjesama su meni možda najdraži muzički tekstovi ikada pisani. Uz to – padam na njegov glas i naglasak. Zato je A Choice of Three, priča koju je napisao i ispričao za Late Night Tale, nešto najljepše šta sam čula. I baš je to – late night tale uz koju obožavam da utonem u san. Zato vam preporučujem da je ostavite za veče, stavite slušalice i prepustite se priči i ljepoti njegovog glasa.

INSTAGRAM: @ponocnijahac

I za kraj, nešto sa najdražeg Instagrama. Do sada sam vam stalno predstavljala Instagram žene, pa je red da se toj tradiciji stane u kraj – i to odmah danas. Ovaj put u prvi plan stavljam @ponocnijahac – Stefana iz Beograda koji savršeno fotka, sklapa predobre autfite, sluša dobru muziku, obilazi lijepa mjesta, a od skora je i dio Buzz ekipe. Pa, ako vas nešto od ovoga zanima, znate šta treba da učinite. Meni svaki dan uljepšava Instagram feed. A pomalo sam i ljubomorna na ljepotu njegovog rukopisa na Insta Stories. Vidjećete i sami.

ponocni-jahac

Do narednog ponedjeljka.

Čitamo se.

Vaša Lovily.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije