SimpatičnoZabavna Lola

Želite se tetovirati, ali vam fali inspiracija? Evo liste najboljih tattoo umjetnika na Instagramu!

Ne možemo svi biti hrabri da se iscrtamo kao Rijana, ali većina nas je barem jednom u životu pomislila kako bi bilo kul napraviti jednu malu tetovažu na članku ili vratu, leđima. Možda i veliku na leđima. Opcija je mnogo….

Sara Velaga

Ne možemo svi biti hrabri da se iscrtamo kao Rijana, ali većina nas je barem jednom u životu pomislila kako bi bilo kul napraviti jednu malu tetovažu na članku ili vratu, leđima. Možda i veliku na leđima. Opcija je mnogo. Zato je Lola našla sjajne tattoo majstore na Instagramu, koji su jedni od najboljih i najpopularnijih među poznatim ličnostima. Možete pronaći inspiraciju i dobiti ideje za tetovažu, ako se odvažite na taj korak.

Keith McCurdy/Bang Bang NYC

My newest victim @kyliejenner ?

A post shared by Bang Bang Tattoo (@bangbangnyc) on

Ovaj muškarac je imao neuobičajen početak karijere, kupujući svoju prvu mašinu za tetoviranje sa osamnaest godina i tetovirajući prvu poznatu ličnost sa dvadeset. A to je bila ni manje ni više nego Rijana. Sada radi sa poznatima kao što su Kajli Džener, Adel, Džastin Biber, Kejti Peri i Kara Delevin. Svi oni pomogli su mu da izgradi svoj portfolio i postane jedan od najboljih i najtraženijih tattoo umjetnika.

Tea Leigh

Strawberries on the really delightful, Bre. ? thanks so much darlin' good luck with your film ?

A post shared by Tea (@tealeigh) on

Bruklinska umjetnica Tea Li jedna je od najzabavnijih sa mnoštvom kreativnih ideja. Od zanimljivih tarot likova, preko životinja do cvjetnih dezena. Veliki smo fanovi njenih šablona pod nazivom  “don’t f*ck with me”

Sashaunisex

✨Foxes maybe closer, then you think ?? #foxtattoo #foxtheworld #sashaunisex #realtattoos ✨

A post shared by Sasha Unisex (@sashaunisex) on

Jedan od najpopularnijih trendova u posljednjih nekoliko godina jesu tetovaže sa izgledom tehnike vodenih bojica. Riječ je o trendu koji spaja jarke boje, koje se pretapaju jedna u drugu. Finalni izgled tetovaža podsjeća na ilustracije iz slikovnica, a radi se o cvjetnim uzorcima ili životinjama. Upečatljive su, koloristične i autentične, čime se izdvajaju u moru tehnika sa crnom bojom.

Kerry Burke Tattoos

Ova umjetnica tetovira sve, od botaničkih motiva do Hari Poter portreta, koji su autentični i zanimljivi. Postoji mnogo inspirativnih sadržaja na njenom profilu.

Daisy Watson of DaisyDoesTattoos

Ako planirate na put u Berlin, mogli biste posjetiti ovu sjajnu umjetnicu koja se bavi zanimljivim temama, a svoj rad promoviše putem Instagrama. Solidarnost, emocije i ljepota davanja glavna su obilježja njenih tetovaža.

David Cote

Ovaj čovjek je zadužen za detalje. A njegove tetovaže podsjećaju na remek djela, na kojima su tijela slikarsko platno. Jedan je od najtalentovanijih tattoo umjetnika, a uspio je ilustrovati solarni sistem detaljno na ruci čovjeka, predstavljajući galaksiju razigranim mjestom prepunim boja.

Pony Reinhardt Tattoo

Medicinal wildflower stomach! ✨?✨ Thanks Magen!

A post shared by Pony Reinhardt Tattoo (@freeorgy) on

Radovi ove umjetnice prepuni su detalja, a predstavljani su širom svijeta. Ona pronalazi inspiraciju u svemu što je okružuje, od prirode, dijagrama do živopisnih pejsaža.

Pis Saro of Pissaro Tattoo

Umjetnica koja je inspirisana prirodom i koja crta tehnikom vodenih boja. Njen profil na Instagramu predstavlja travel blog i dnevnik u jednom, a najčešće oslikava ženska tijela u predjelu grudi i leđa. Najpopularniji su oni duž kičme, kao što je ovaj, koji nas navode da poželimo isti već danas.

Rebecca Vincent of London Parliament Tattoo

Great way to finish the day. Thank you Bridget and thank you @nicolamarywyatt for the amazing photo ❤️❤️❤️???????

A post shared by Rebecca Vincent (@rebecca_vincent_tattoo) on

Flora i fauna su glavni fokus ove umjetnice, koja neprestano traži nove izazove i predstavlja svoja djela na ljudima koji su autentični, posebni po nekim detaljima i drugačiji.

Ashley Love

Thank you April!!

A post shared by Ashley Love (@ohashleylove) on

Za ljubitelje retro i vintage stila, Ešli Lov crta pin-up djevojke i tradicionalne crteže iz crtanih filmova za mame, koje time oduševljavaju djecu.

Instagram je prepun kreativnih ideja, kako za tattoo majstore, tako i za sve one koji bi voljeli da urade tetovažu. Jeste li se odlučile?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije