VauZabavna Lola

Otkrivamo vam sajt koji će vas naučiti kako da postignete orgazam

Orgazam je gotovo misaona imenica kada su u pitanju žene. Sudeći prema podacima National Survey of Sexual Health and Behavior (NSSHB),muškarci u prosjeku dožive orgazam u 91% seksualnih odnosa, dok to isto polazi za rukom tek 64% žena. Kako bi…

Sara Velaga

Orgazam je gotovo misaona imenica kada su u pitanju žene. Sudeći prema podacima National Survey of Sexual Health and Behavior (NSSHB),muškarci u prosjeku dožive orgazam u 91% seksualnih odnosa, dok to isto polazi za rukom tek 64% žena. Kako bi se taj procenat povećao(mislimo na žene naravno) došlo se do jednostavne, a veoma korisne ideje. Naime, grupa žena je odlučila otvoreno govoriti o tome šta ih uzbuđuje i na koji način dostižu orgazam, nakon čega su pronašle obrasce koje su snimile i podijelile sa drugim ženama. Tako je nastao OMGYES, sajt namijenjen ženama, ali i muškarcima, kako bi naučili na koji način zadovoljiti ženu.

Lidija Denile i Rob Perkins osnovali su stranicu i intervjuisali hiljadu žena o tome na koji način žele da ih se dodiruje, a onda su nakon toga podatke poslali na Institut u Kinsiju na obradu doktora koji su napravili reprezentativni uzorak, temeljen na hiljadu iskustava. To je kao interaktivna mapa za potragu blaga, s tim da je u ovom slučaju blago vaš orgazam. Žene pokazuju na svom tijelu na koji način da same sebe zadovoljite, ali i pomognete partneru.

Jedna od korisnica koje su kupile online tutorijal izdvaja tri razloga. Istraživanje, vježbu, rezultate. Prvenstveno je bila zainteresovana za istraživanje, ali je kasnije shvatila da su video sadržaji sjajan način da se bolje razumije vlastito tijelo. Nije bila dovoljno vješta ni u masturbiranju, a često joj je bilo nezgodno i pokazati muškarcu kako da je dodiruje. Zato je ovo bilo savršeno rješenje za nju.

omg

Kada nešto ne znate to vas frustrira, ali nekada i kada učite ne ide baš najbolje. A volite seks, volite partnera, zašto jednostavno ne biste radili na tome da vam oboma bude lijepo i da budete zadovoljni? Umjesto da trošite vrijeme na pogrešne pokušaje, naučite jednostavno šta i gdje trebate dodirivati i biće vam oboma ugodno. Video sadržaji su jednostavni i jasni i pokazuju sav proces od početka stimulacije do postizanja orgazma. Kada pogledate jedan video, biće vam jasnija upotreba i sajta, ali i vašeg organizma.

Na sajtu imate podijeljene odjeljke u kojima se nalaze različiti stepeni stimulansa. tako da možete naučiti i o nekoliko različitih načina dodirivanja ivica svoje vagine i stimulansa klitorisa. Što više stimulansa, to bolji i dugotrajniji orgazam. To potvrđuje i statistika koja kaže da čak 65 % žena doživi intenzivnije orgazme nakon dosta stimulansa. Nekima to ispočetka djeluje i čudno, jer nisu navikli vidjeti ženu kako se samozadovoljava, ukoliko se ne radi o porniću.

orgasm

Spontanost žena omogućava onima koje gledaju da se opuste i shvate da je sasvim ok ako ne uspjevaju uvijek pronaći svoju tačku koja ih dovodi do uzbuđenja. Zato vježbaju gledajući ih i prihvataju to kao sasvim normalno, što bi zapravo i trebalo da bude tako. Nakon što uspijete same i vaši partneri će sigurno biti zainteresovani da nauče i isprobaju nove tehnike, kako bi zadovoljili i vas i sebe više.

Ovaj sajt vam podiže i samopouzdanje, jer upoznajete svoje tijelo i hrabro se poigravate njime. Svjesni ste ga i svoje seksualnosti, a to je tako rasterećujuće. Naravno, nemoguće je očekivati automatski uspjeh nakon jednog gledanja, ali realno govoreći ne uspijete iz prve ni u spavaćoj sobi. Zato pogledajte više videa, opustite se i prepustite. Vremenom ćete to moći prenijeti i na partnera i biti slobodniji u seksu. Često se dešava da žene u toku predigre prekinu muškarca dok ih on oralno zadovoljava, jer to radi sasvim pogrešno. Onda čisto radi promjene i dinamike seksa, one njega zadovolje, ostajući uskraćene za svoj užitak, što je apsolutno pogrešno. Na taj način on neće nikada neće naučiti šta vas uzbuđuje.

in-bed

Muškarci nekada misle da je sasvim dovoljno da se spuste dole nakon dva minuta ljubljenja, a da onda pritišću kao po tastaturi kada brzu pišu. To ne da nije dobro, nego je i neugodno. Ali s obzirom na to da nemaju povratnu informaciju od nas, nastavljaju pritiskati kao ludi. Normalno da to ne predstavlja užitak ni njima, a ni vama, zato je krajnje vrijeme da im pomognete da završe ono što su počeli dole.

Mnoge žene su znale šta im ne odgovara prije OMGYES, ali nisu znale šta je to što žele i što ih uzbuđuje. Muškarcima, sa druge strane, prihvatljivo je sve do 30 sekundi stimulansa prije guranja svog organa u vaš. To ne samo da nije dovoljno, već kvari čitav odnos. Samo im je potrebno to reći, a u konačnici i pokazati, jer seks nije jednosmjerna igra sa ciljem njegovog užitka. Zato je možda kupovina OMGYES čak bolja za muškarce, kako bi vidjeli koliko vremena i truda je zaista potrebno. Glavno je pitanje, koliko ste otvoreni i spremni na učenje?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije