Lole iz komšilukaO događajima

Pobjednik dana: Načelnik Kaknja izabrao zdravlje dječaka umjesto proslave Nove godine

Načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra je odlučio da novac planiran za troškove noćnog programa dočeka Nove godine na otvorenom uplati u svrhu liječenja Evelina Alajbegovića. – Shvatajući činjenicu da su hitno potrebna novčana sredstva za operaciju našeg sugrađanina sedmogodišnjeg dječaka…

Redakcija

Načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra je odlučio da novac planiran za troškove noćnog programa dočeka Nove godine na otvorenom uplati u svrhu liječenja Evelina Alajbegovića.

– Shvatajući činjenicu da su hitno potrebna novčana sredstva za operaciju našeg sugrađanina sedmogodišnjeg dječaka Evelina Alajbegovića, uvažavajući stavove građana sa kojima se konsultirao putem Facebook profila Općine Kakanj, načelnik Nermin Mandra je odlučio da se novčani iznos planiran za troškove noćnog programa dočeka Nove 2017. godine na otvorenom uplati u svrhu liječenja Evelina Alajbegovića, te da se u okviru dočeka Nove godine organizira samo dnevni program namijenjen djeci – prenijela je jutros službena stranica Općine Kakanj.

evelin

Izvor: Faktor

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije