DogađajiRadoznala Lola

Kreativnost na djelu – Koliko artikala možeš da kupiš za 10 min i 100 KM?

Krenuli ste u kupovinu. Imate spisak potrepština, nešto novca u novčaniku (koji radije ne biste da dirate), a onda se desi čudo. Taj novac vam ostane u džepu, a vi se kući vratite sa svim onim pobrojanim. Niste sanjali. Svake sedmice…

Žana Gauk

Krenuli ste u kupovinu. Imate spisak potrepština, nešto novca u novčaniku (koji radije ne biste da dirate), a onda se desi čudo. Taj novac vam ostane u džepu, a vi se kući vratite sa svim onim pobrojanim.

Niste sanjali. Svake sedmice u okviru TV šoua „RECreativno sa Dijanom Tepšić“, koji se emituje na ATV-u i Hayat Plus kanalu, a iza kojeg stoje kreativci Play Teama na čelu sa Dijanom, gledaoci imaju priliku da uživaju u zanimljivoj avanturi zvanoj “RECreativni šoping”.

Lola će cijeli decembar biti u duhu poklanjanja, a upravo smo se i mi zatekle tamo kada je Dijana uz osmijeh upućivala takmičara u pravila. Svi su se fokusirali na takmičara, sklanjajući se od polica kako bi mu omogućili lakši pristup svemu onome što bi mogao besplatno ponijeti kući.

O čemu se radi?

Dijana i njena brza ekipa iznenađuju slučajne kupce u domaćim trgovinama TROPIC širom BiH tako što ih obraduju besplatnom kupovinom u iznosu od 100 KM, kada oni to najmanje očekuju. Zapravo, kupac ima samo jedan zadatak, u roku od deset minuta mora da odabere proizvode čiji će zbir cijena na kraju biti što bliži iznosu od 100 KM.

Jeste li spremni za trčanje? Da, da, vi?

“Snimamo više od mjesec dana, a do sada smo obradovali kupce u Banjaluci, Gradišci i Trebinju. Ekipa šoua ovih dana putuje u Bijeljinu, Brod, kao i Istočno Sarajevo. Putovanja su uvijek uzbudljiva i donose poznanstva sa nekim novim sjajnim ljudima, a osmijeh na njihovim licima kad ih iznenadimo je zaista neprocjenjiv. Takmičari su prvo bojažljivi i ne znaju šta ih čeka i kako će snaći u ovoj igri, međutim, kada avantura počne i kada završe, njihova radost, uzbuđenje i osmijeh su nešto najljepše u ovakvim projektima”, priča Dijana za Lolu.

Niste sanjali. Svake sedmice u okviru TV šoua „RECreativno sa Dijanom Tepšić“, koji se emituje na ATV-u i Hayat Plus kanalu, a iza kojeg stoje kreativci “Play Tima” na čelu sa Dijanom, gledaoci imaju priliku da uživaju u zanimljivoj avanturi zvanoj “RECreativni šoping”.

synced-sequence-00_16_12_20-still001Kako reaguju slučajno uhvaćeni?  

Reakcije su veoma pozitivne i euforične, mnogi prosto ne mogu da povjeruju da će zaista dobiti sve izabrane artikle i misle da je u pitanju skrivena kamera. Kada ih zaustavimo, budu pomalo zbunjeni. Međutim, kada im objasnimo pravila i da će sve kupljene artikle zaista i dobiti, onda prihvataju igru i prave plan šta im zaista treba i šta žele da izaberu u iznosu koji su dobili. Kupovina protiče uz mnogo smijeha, trčanja po TROPIC marketima, a mnogi se i opuste pa ne vode najbolje računa o iznosima pojedinih proizvoda pa digitron na kraju ne bude na njihovoj strani. Zanimljiva je i činjenica da i drugi kupci u marketu posmatraju šta se dešava i da li će takmičar stići na vrijeme da obavi kupovinu. Prava smo atrakcija.  

recshopingtrebinjedjevojkasanaocalama-00_04_19_03-still005Koja su pravila igre? 

Svaki učesnik ovog zanimljvog takmičenja, koje je omogućio TROPIC, ima posebnog asistenta iz svog omiljenog mjesta za kupovinu, kao i digitron, ali i samo deset minuta na raspolaganju. Svi učesnici koji ne uspiju uklopiti sve artikle u zadatom roku ili ne budu imali zaokružen iznos od 100 KM, izvlače “REC šoping izazov kartu” iz kutije iznenađenja, koji moraju ispuniti da bi dobili sve artikle koje su kupili. Međutim, kako bismo ipak malo otežali kupovinu, napravili smo još jedno pravilo, koje takmičari moraju da ispune, a to je da kupe najmanje dvadeset različitih artikala. Na terenu se pokazalo da ukoliko imaju plan kupovine, vrijeme se kvalitetno iskoristi, a mnogi su i prije zadatog roka potrošlili 100 KM, u čemu i te kako imamo nove rekordere.

Dijana i njena brza ekipa iznenađuju slučajne kupce u domaćim trgovinama TROPIC  širom BiH tako što ih obraduju besplatnom kupovinom u iznosu od 100 KM, kada oni to najmanje očekuju. Zapravo, kupac ima samo jedan zadatak, u roku od deset minuta mora da odabere proizvode čiji će zbir cijena ka kraju biti što bliži iznosu od 100 KM.

unnamed

Svaki učesnik ovog zanimljvog takmičenja, koje je omogućio TROPIC, ima posebnog asistenta iz svog omiljenog mjesta za kupovinu, kao i digitron, ali i samo deset minuta na raspolaganju.

Ko stoji iza ovih sjajnih ideja Play Team-a?

Naš tim redovno održava kreativne sastanke, koji imaju za cilj da ponude neke nove atraktivne rubrike i sadržaje u okviru šoua koji produciramo već tri godine. Izuzetno nam je drago što je domaći trgovački lanac TROPIC, kao lider na tržištu na našim prostorima, podržao našu ideju i odlučio da krenemo zajedno u realizaciju. Želja nam je bila da šou dobije još veću dinamiku, kao i da naši gledaoci na neki način interaktivno učestvuju u svakoj od epizoda, pa smo tako dobili mnoštvo zadovoljnih kupaca u marketima TROPIC, ali i nasmijanih gledalaca koji navijaju pored malih ekrana. Sigurni smo da će nove ideje koje spremamo tek oduševiti gledaoce i potvrditi slogan “šou koji se voli”.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije