FantastičnoZabavna Lola

Lista sajtova koji su pravo blago interneta – i obožavaćete ih!

U mnoštvu korisnih sajtova, kao i prednostima interneta, pronašli smo one koji su nama, ženama najkorisniji. Ali nisu samo za žene.

Sara Velaga

Zato vam donosimo deset veoma zanimljivih i korisnih sajtova, koji će vam olakšati svakodnevicu i učiniti život zabavnijim.

Privnote

privnote

Želite poslati poruku nekome ili podsjetiti sebe na nešto o čemu zaista ne želite razgovarati. Međutim, kako da vjerujete da vam neko neće pročitati poruku na fejsu, viberu, ili bilo kojoj društvenoj mreži? Jednostavno, pošaljite je preko privnote sajta i ona će biti automatski uništena kada je vi ili osoba kojoj je šaljete pročita. Odlična ideja za sve one razgovore sa drugaricama, koji su logični jedino vama. 😀

Vagenda

vagenda

Ako vam je dosta površnih komentara i priče o tome kako da brzo i lako naučite lakirati nokte, izgledati deset godina mlađe i zavesti partnera, onda je vagenda pravo mjesto za vas. Oštroumni osvrti na današnje aktuelnosti, humoristični pristup i feminizam, strana su verzija naše Lole na još brutalniji način.

Savvy Auntie

savvy

Ovaj sajt bi mogao biti pravo otkriće svim tetkama, ujnama, strinama i bakama. A zašto ne i mamama? Zato jer daje bezbroj mogućnosti kako da razmazite djecu, a većina nas je tome sklone kada su u pitanju naši rođaci, unuci, djeca sestara i braće. Od zabavnih ideja za igranje u kući, do kreativnih savjeta za razvoj mašte i ideja, ovo mjesto bi moglo postati izvor zabave i igara sa djecom svih uzrasta.

Fashion in Infographics

fashion

Sve ono što prethodni sajt nije, ovaj jeste i baš zato smo sigurne da će i on pronaći svoju publiku, jer daje presjek svih stvari koje nas zanimaju, a tiču se mode. Od toga kako na što više načina svezati šal, do najnovijih modnih trendova i usklađivanja odjeće sa obućom. Ovdje ćete pronaći i različite visine i oblike potpetica, za koje smo uvjerene da vam uvijek treba više informacija, savjeta i preporuka kako odabrati savršenu štiklu. Infografike čine ovaj sajt veoma dinamičnim i sadržajnim, a informacija nikad dosta.

What should I read next

read-next

Za sve knjigoljupce, evo sjajnog alata. U pitanju je sajt koji na osnovu vaših prethodnih čitanja i književnih afiniteta, kreira preporuku šta biste trebali sljedeće pročitati. Savjetnik kojeg trebate gotovo uvijek, jer ako niste sigurni šta biste novo mogli pročitati, a savjet potražite od prijatelja, svi će vam reći nešto drugačije, temeljeno na njihovim čitalačkim afinitetima. Zato je ovaj sajt vaš najbolji prijatelj kojeg možete voditi sa sobom u biblioteku.

Jade Beall

jade-ball

U moru retuširanih, fotošopiranih, isfiltriranih i uređenih fotografija, zaista je osvježavajuće vidjeti da fotografi predstavljaju ljepotu bez imalo dodataka, uređivanja i prikrivanja nedostataka. Na ovom sajtu možete pronaći fotografije mršavih, debelih, mladih, starih i različitih žena. Poseban dio je posvećen i trudnicama pa vjerujemo da će majke pronaći inspiraciju i snagu da svoje tijelo zavole baš onakvo kakvo jeste, kao što bi to trebale uraditi sve žene.

Sleepyti.me

sleepy-time

Prije nego večeras navijete svoj alarm za buđenje, mogli biste posjetiti ovaj sajt, jer će vam on omogućiti tačno i precizno planiranje kada biste trebali otići na spavanje.  Vjerujemo da mamama neće biti od pomoći, jer znamo da će ustajati u toku noći i više puta.

Recipe puppy

puppy

Imate kućnog ljubimca, ali vam je odjednom nestalo hrane za njega? U frižideru imate dosta namirnica, ali čini vam se nemogućom misijom odlučiti šta da mu date? Odgovor je na ovom sajtu, jer on na osnovu vaših namirnica iz frižidera sugeriše šta biste mogli napraviti svom kućnom ljubimcu. Ukoliko dobijete odgovor, koji niste sigurni kako da pripremite u kuhinji, on vam dalje nudi i recept pripreme pa će vaš kućni ljubimac biti sit i u kasne sate, zahvaljući sajtu koji improvizuje sa vašim frižiderom.

Unplug the tv

unplug-the-tv

Umjesto gledanja tv programa i sadržaja koji vam se čine dosadnima ili već viđenima, ovdje možete svakodnevno dobiti dozu informacija koje bi vam mogle biti zanimljive i obogatiti vas. Ako vam se prva preporuka ne svidi, možete prebacivati stranice dok ne nađete svoj desetominutni sadržaj koji je mnogo sadržajniji od većine višesatnih gledanja serija i emisija na tv ekranima.

Avoid Humans

avodi-humans

Ako vam je dosta gužve, buke i ljudi, ovo je savršen sajt za vas. Pod uslovom da ga i drugi ljudi koriste iz vašeg okruženja, on može biti odličan alat kada želite izbjeći gužve i popiti kafu na miru ili ručati. Korištenjem vaše trenutne lokacije on vam omogućava pregled stanja u lokalima u vašoj blizini, kako biste na taj način znali gdje da idete. Vjerujemo da vam ovo može poslužiti i na putovanjima, kada osim što nemate mnogo vremena za čekanje u redovima, nemate ni strpljenje za gužve i nepoznate ljude. Zato ih izbjegnite uz pomoć sajta.

U konačnici ovi sajtovi nisu korisni samo ženama, jer smo uvjerene da i muškarci nekada žele pobjeći od svih, saznati šta čitati, kao i mnoštvo drugih stvari temeljenih na ovim sajtovima. Zato uživajte u ovih deset preporuka koje možete podijeliti i sa njima. Jer zabava i korisni savjeti su najbolji kad se podijele.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije