FantastičnoZabavna Lola

Novogodišnja reklama koja će vas oduševiti i potaknuti na razmišljanje

Koliko toga ste propustili u svom životu, misleći kako ima vremena, a onda se zadesili u situaciji da shvatite kako je prošlo i previše, a niste uradili planirano?

Sara Velaga

E pa, sudeći prema ovoj reklami koja nam dolazi iz Poljske nikada nije kasno da naučite nešto novo. A cilj učenja je najvažniji, jer vas navodi da se potrudite, date svoj maksimum i savladate nove vještine. Simpatični deda iz reklame počinje učiti engleski jezik, a sve do samog kraja reklame ne znamo zašto i kako se odlučio na to. Međutim, posljednjih desetak sekundi podsjeća na suštinu postojanja i unosi praznični duh u naša srca i domove, posebno stavljajući akcenat na vrijeme, kao odrednicu koja je besmislena, kada se radi o učenju novih stvari.

Nije li ljubav glavni i najjači pokretač da bez obzira na sve, sjednete, naučite nešto novo i kupite kartu za let u smjeru onih koji vam znače najviše? Dobro razmislite prije nego ponovo kažete da je prošlo vaše vrijeme ili da je kasno za nešto. Volja i ambicija nemaju rok trajanja, ali imaju jačinu, zato vam želimo da u novoj godini želite stvari sa jednakim entuzijazmom kao ovaj deda.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije