FantastičnoZabavna Lola

Deset božićnih reklama koje će vas raznježiti na kraju ove godine

Uprkos tome što su reklame vjerovatno najgori dio tv programa ili čak reprodukcije na jutjubu, moramo priznati da nismo mogli ostati imuni na ove praznične. Prenijele su važne životne poruke, ugrijale naša srca i poželjele umjesto nas sve ono što…

Sara Velaga

Uprkos tome što su reklame vjerovatno najgori dio tv programa ili čak reprodukcije na jutjubu, moramo priznati da nismo mogli ostati imuni na ove praznične. Prenijele su važne životne poruke, ugrijale naša srca i poželjele umjesto nas sve ono što bismo trebali uraditi prije isteka ove, a i na početku naredne godine. Zato vam donosimo deset najemotivnijih božićnih reklama ove godine, koje nećete željeti preskočiti, već staviti na repeat.

Od toga kako da dočekate svekrvu, preko nepredvidivih okolnosti koje vam se mogu desiti tokom praznika pa sve do vaših kućnih ljubimaca, koji takođe imaju snove, koje možete ostvariti. Ovo je vrijeme empatije, ne zaboravite to i dozvolite ljubavi da pronađe put do vaših srca.

Ako pitate nas šta je to Božić i praznici uopšte, odgovorili bismo upravo kao ovaj dječak iz posljednje reklame. Zagrljaj, poljubac, sreća i ljubav. Dovoljno je pokazati, jer emocije ionako ne mogu biti izrečene.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije