KulturaRadoznala Lola

Stiže druga knjiga “Avantura Trbe i Dugog”. Svi u potragu za Zmajospasom

Konačno! Dočekali smo drugu knjigu iz serijala bajki “Avanture Trbe i Dugog”. Eto prilike da se svi u petak od 18 časova okupimo u Muzeju savremene umjetnosti RS na promociji “Potrage za Zmajospasom”. Nastavak ove divne banjalučke priče “krčkao” se tačno…

Žana Gauk

Konačno! Dočekali smo drugu knjigu iz serijala bajki “Avanture Trbe i Dugog”. Eto prilike da se svi u petak od 18 časova okupimo u Muzeju savremene umjetnosti RS na promociji “Potrage za Zmajospasom”.

Nastavak ove divne banjalučke priče “krčkao” se tačno godinu dana pa Trba i Dugi ponosno predstavljaju novu avanturu u kojoj, zajedno s Princezom, spašavaju bolesnog zmaja.

Zato dođite da saznate kako je prijateljstvo jače od straha i šta je prava hrabrost.

Dočekali smo drugu knjigu iz serijala bajki “Avanture Trbe i Dugog”. Eto prilike da se svi u petak od 18 časova okupimo u Muzeju savremene umjetnosti RS na promociji “Potrage za Zmajospasom”.

Jelena Kojović Tepić

U 18 časova Zmaj šalje svog saradnika, kuvara Peđu Tošića, da zajedno s vama na kreativnoj radionici napravi specijalne, Zmajeve novogodišnje vanilice. Uz posebne Zmajeve kolače, mališani i roditelji sastavljaće i bojiti igračke i zajedno okititi novogodišnju jelku u Muzeju.

Nastavak ove divne banjalučke priče “krčkao” se tačno godinu dana pa Trba i Dugi ponosno predstavljaju novu avanturu u kojoj, zajedno s Princezom, spašavaju bolesnog zmaja.

A kroz avanturu će nas provesti Jelena Kojović Tepić, tvorac ove priče, Nataša Jovanić koja nam je vrijedno crtala avanture Trbe i Dugog, Mladen Đukić, producent i izdavač, Larisa Pejić, recenzent, Sarita Vujković, direktorka Muzeja i voditelj promocije Grigorije Tepić.

I šta radite u petak uveče?

Pa zna se, zabavljate se sa Trbom i Dugim. Svi u Muzej!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije