Ljudski odnosiPraktična Lola

Zašto bi trebalo da izabereš snažnu ženu za partnericu?

Snažna alfa žena može djelovati napadno na prvu, ali postoji mnogo više od njene snažne ličnosti. Ona je najbolja partnerica ikada, jer je u stanju da vas podrži i kada to najmanje očekujete. S obzirom na to da ima visoko…

Priredila Sara Velaga

Snažna alfa žena može djelovati napadno na prvu, ali postoji mnogo više od njene snažne ličnosti. Ona je najbolja partnerica ikada, jer je u stanju da vas podrži i kada to najmanje očekujete. S obzirom na to da ima visoko samopoštovanje, takođe je sklona da isto omogući i vama, kako biste se zajedno razvijali u partnerskom odnosu. Njena mantra je “Prihvati me ovakvu kakva jesam ili me gledaj kako odlazim” što je vjerujte bolje, nego da se neko mijenja, jer ako takav ostaje u vezi, to je mnogo gore od odlaska koji je pri tome fer i korektan.

Alfa žena je uspješna, čime direktno izaziva muškarca da bude takav. Svakoga dana će pomjerati svoje, ali i njegove granice, kako bi bili što bolji i uspješniji. Bilo da se radi o poslu, slobodnom vremenu i aktivnostima ili emocionalnoj zrelosti, ona će natjerati oboje da se pokrenu i promjene sve što im ne odgovara. Ona je pobjednica u svakoj igri, a upravo iz tog razloga željeće partnera, koji može biti sjajan timski igrač.

par-zagrljen

A s obzirom na to da je radoholičarka, slobodno vrijeme koristi na najbolji mogući način. Upravo zato zabava je sa njom zagarantovana. Teško da će se odlučiti na ostajanje kući i gledanje programa, već će svog partnera navesti na adrenalinske oblike zabave, kao što je planinarenje, iznenadno putovanje i sticanje novih zajedničkih uspomena. Međutim, ono što je sjajno kod nje, a trebalo bi biti inače u vezama tako, jeste da ona partnera želi, a ne treba. Nije neostvarena bez muškarca u svom životu, jer je navikla da sama postiže značajne rezultate. Postoji li bolja veza od one u kojoj vas niko ne opterećuje, ne želi ništa od vas i ne treba, već vas jednostavno i isključivo želi?

Upravo zbog toga neće provoditi vrijeme u svađama i raspravi, jer sve ono što njen partner ne uradi, uradiće sama, kako bi zajedničko vrijeme iskoristila pametnije nego u raspravi. Ali zato kada je riječ o veoma važnim stvarima, neće odustati od borbe, jer će uprkos svim problemima i poteškoćama htjeti raditi na vezi u kojoj se nalazi, jednako kao i u svemu što radi. Ona ne oklijeva, jer je glavni cilj poboljšanje, a odustajanje je nepoznata riječ u njenom riječniku.

par-na-moru

Dok muškarci sve više oklijevaju, a žene rijetko kada preuzimaju inicijativu, alfa žena je ta koja će bez oklijevanja prići. Dobiće uvijek ono što želi, a seks sa njom će biti nezaboravan, jer uživa u njemu i apsolutno se predaje. Nekada će nakon napornog radnog dana jednostavno doći kući i skinuti odjeću sa sebe, ostavljajući partnera u nedoumici da li želi seks ili samo opuštanje.

Ono što je olakšavajuće svim muškarcima jeste da o njoj ne moraju brinuti, jer ako odlazi na putovanje sama ili u izlazak sa drugaricama, snaćiće se i bez muške ruke da je obrani. Ona je žena, a ne princeza, zato se hrabro nosi sa svim preprekama, a pogotovo sa lošim uletima drugih muškaraca. Nikada se neće prepustiti nekoj gluposti ili praviti od sebe budalu, jer je naučila da poštuje sebe i bori se da očuva ono što ima. Biće odana svom partneru, ali će mu postaviti mnogo izazova, jer svoje srce daje samo onda kada je neko baš zadivi. Zato je veoma teško biti partner alfa ženi, ali veoma lako je zadržati kada je taj jedan uspije osvojiti.

Izvor: The Bolde

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije