LjudiRadoznala Lola

Kosta Miljković: 4 make up looka za sve prilike i sve ukuse

Za kraj uspješne 2016. godine make up artist Kosta Miljković lansirao je svoju prvu beauty kampanju u kojoj predstavlja četiri odlična make up looka stvorena za doček Nove godine! Ovo možda bude inspiracija i onim ženama koje se inače ne šminkaju,…

Sara Velaga

Za kraj uspješne 2016. godine make up artist Kosta Miljković lansirao je svoju prvu beauty kampanju u kojoj predstavlja četiri odlična make up looka stvorena za doček Nove godine! Ovo možda bude inspiracija i onim ženama koje se inače ne šminkaju, jer je Kosta još jednom pokazao da je manje – više.

Ispred objektiva fotografa Marka Grubišića predivna Laura Braćun (Talia models) osvanula je u četiri potpuno različita make up looka predstavljajući Kostino viđenje, ne samo novogodišnjeg glam looka, nego i presjeka svjetskih make up trendova. U osmišljavanju make up lookova Kosti je pomogao jedan od najpoznatijih hrvatskih make up artista Saša Joković, dok je za prelom fotografija zaslužan dizajner Robert Sever.

„Stvarne žene su mi uvijek inspiracija i svaki make up iz kampanje je nosiv i u stvarnom životu. Smatram da je potrebno imati lijepo izgrađenu unutrašnjost da biste bili lijepi i izvana, a stav je ono što vam dozvoljava da eksperimentišete s različitim make upovima. Od njega zavisi kako ćete iznijeti šminku, kako ćete s njom izgledati i u kojem make up stilu ćete se najbolje pronaći!“, objašnjava make up artist Kosta Miljković.

Upravo u predstavljena četiri make up looka svaka žena može naći onaj koji je stvoren za nju. Prvi look će oduševiti ljubiteljke prirodnog i prozračnog make upa. U njemu prevladavaju breskvaste nijanse na očima, usnama i obrazima, a cijeli look je zaokružen burgundy maskarom.

Ako ipak preferirate dramatičan i sve samo ne decentan make up, za vas je stvoren drugi look koji je karakterstičan po ultrasjajnom crnom ružu i bakrenim očima, što pruža dozu avangarde. Ukoliko želite biti drugačiji i primjećeni, onda je to definitivno make up koji vam pristaje!.

Upravo posljednji look, u kojem je sjenilo, maskara i olovka za oči iste boje, oduševiće sve one žene koje vole eksperimentisati s make upom i ne boje se iskoračiti iz svoje sigurne beauty zone.

„Već par sezona je moderan takozvan glossy look, tako da je prozirni sjaj dobio široku primjenu na cijelom licu. Osim na usne, prozirni sjaj možete staviti i preko kapaka. Na taj način dobićete mokar i glamurozan izgled. Trebalo bi pripaziti i na količinu sjaja koju nanosite na kapak – potrudite se da ona bude minimalna kako biste izbjegli nakupljanje sjaja i sjenila na pregibima kapka“, savjetuje Kosta.

 

Svojom prvom make up kampanjom Kosta je zaokružio uspješnu 2016., najavljujući nove projekte već na samom početku 2017. godine. Jedan od njih je škola šminkanja koja će se u februaru održati u Banja Luci.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije