Rekli su

SANDA MEŠINOVIĆ: GODINA BROJA 10 JE GODINA TVOG SJAJA

Rekoše nam da napišemo tekst koji će izaći danas, zadnjeg dana u godini za koju svu svi poželjeli da završi što prije. Svi, osim mene, imam osjećaj, jer je meni bila takav rollercoaster u kojem sam uprkos svemu toliko uživala,…

Sanda Mešinović

Rekoše nam da napišemo tekst koji će izaći danas, zadnjeg dana u godini za koju svu svi poželjeli da završi što prije. Svi, osim mene, imam osjećaj, jer je meni bila takav rollercoaster u kojem sam uprkos svemu toliko uživala, da mi je sada baš žao što vožnja nije potrajala duže.

Barem još onih pet minuta.

Ali, avaj!

Šta da vam poželim u 2017. godini, a da nije kliše koji ste toliko puta čule?

S obzirom na to da ja ne robujem klišejima neću vam poželjeti para, zdavlja i drugara, ali ću vam objasniti koliko je čarobna godina pred nama i šta sve možete propustiti ukoliko ne budete … Hm, mudri u najmanju ruku. 😉

Ja vam izučavam Tantričku numerologiju u Kundalini jogi. Zaljubljena sam u nju otkako sam očitala svoje brojeve datuma rođenja. Flipnula sam načisto, što bi rekli ovi koji mi hejtaju tekstove.

Elem, ako niste znali, u momentu kada se rodimo sve STANE. Zaustave se Galaksije, Zvijezde i Svjetovi na treptaj kako bi se urezao KOD našeg puta na ovom svijetu.

Čovječe, Kosmos u tom trenutku beskonačnosti za svakog od nas ucrta Mapu puta života. Ono šta jesmo, šta nam je karma, šta nam je dar i šta je ono što je esencija nas. Sve lijepo piše, a mi i dalje ne vjerujemo. Odlučili da ignorišemo. Ludilo, brate.

Uglavnom, da vam ne duljim, valja se spremati za doček, evo zašto vam sve ovo pričam.

U Tantričkoj numerologiji, 2017.  je godina broja 10, odnosno Tijela broj deset. To je takozvano radiant body, odnosno svijetleće tijelo koje se nalazi iznad aure i koje nam daje hrabrost, kreativnost, snagu, izdržljivost i sjaj.

Djelovanje iz snage i bez straha.

Takođe, s obzirom na to da je broj 10 kraljevski broj, cijelu godinu vam se pruža mogućnost da i sami zablistate kao kralj ili kraljica. Da zasvjetlite cijelim svojim bićem, jer kažu, samo tada u vaš život može ući sve ono za čim žudite.

Ne pitajte me sada kako, predugo je za objašnjavanje, moraćete mi vjerovati. Šta da vam kažem, rizkujte, niste jednom sa mnom tako uradili.

E, sada,  da bi se sve to desilo, usvojite dvije važne poruke nakon čega, obećavam vam cijelim bićem, vaš život može dobiti potpuno neko drugu dimenziju. Prva poruka je:

KREIRAJ

Joj ljudi, ovo mi je najdraži dio u Novoj godini. Kreiraj, stvaraj, smišljaj i izmišljaj, ukratko, veliko KREIRAJ bez straha, to je poruka. Kuhaj, slikaj, peci, kreči, pokreći projekte, završi onu knjigu što si obećala da ćeš, osmisli novu frizuru, stvori novi TRIK samo za sebe.

Ključ da zasijaš je da KREIRAŠ!

Nije bitno da li su mala ili velika djela, niske od šarenih perli na običnom silku ili zgrada od dvanaest spratova, možda novo biće u tvojoj utrobi, stvori nešto!

I divi se tome!

Divi se, jer ćeš se kroz to diviti i sopstvenoj snazi.

OBAVEŽI SE

Kažu da je preporuka broja deset da se obavežeš sam sebi. Odabreš jednu stvar koju ćeš praktikovati svih tih 365 dana u ljetu gospodnjem koje je pred nama. Nije bitno da li ćeš se odreći slatkog, obavezati da ćeš čitati par listova knjige svaki dan, ali je bitno da se OBAVEŽEŠ.

Pronađi nešto što je tebi bitno i usvoji na 365 dana. Djeluje lako, ali biće prilika kada neće baš tako i ići. Ne mari, ti nastavi. Uživaj u procesu i pusti da vidiš promjenu kroz sve to. Jer, obaveza je sjajna stvar. Jača karakter, brusi oštre uglove SRCA i kreči nove zidove tvoje DUŠE.

Ja znam šta je moj odabir u narednoj, znate li i vi?  Imate još malo vremena, jer eto nam dvanaest sati ubrzo!

I da, još jedna bitna stvar.

Pustite svoju kosu.

Muškarci neka puste bradu.

Kažu da se snaga, mudrost i plemenitost krije u našoj kosi. Ja sam vam uvijek imala kratku kosu, međutim prije nekoliko godina sam je napokon pustila. Odlučila da se zacurim. I vjerujte mi, potpuno se drugačije osjećam. Druga sam žena, druga je snaga, žena sam. Iskonska i divlja kada je raspusim.

Sviđam se sebi 😉

Eto, ljudi moji divni, dosta od mene. Ionako pretjerujem.

Pustite kosu.

Nađite ono što volite svaki dan.

I kreirajte sebe iz početka.

Sretna vam i SJAJNA Nova godina!

I hvala vam što ste bili tu!

Volim vas cijelim srcem i bićem.

Sanda

 

Let the #SMess be with you.

#Sandologija

Mess – engl. nered.

Nered je početak svakog Reda. Ljubi svoj nered. Iz njega će poteći tvoj red.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije