SimpatičnoZabavna Lola

Događaji koji su obilježili 2016. godinu u svijetu

Bilo je tu uspona i padova, gubitaka i pobjeda, ali kompletna godina prepričana ne bi stala u format od 1000 riječi. Zato imamo fotografije, koje kao i uvijek govore više od toga. Ovdje je rekapitulacija godine koja je iza nas i…

Sara Velaga

Bilo je tu uspona i padova, gubitaka i pobjeda, ali kompletna godina prepričana ne bi stala u format od 1000 riječi. Zato imamo fotografije, koje kao i uvijek govore više od toga. Ovdje je rekapitulacija godine koja je iza nas i koja će ostati upamćena po ovim trenucima. Od izbora u Americi, izbjegličke krize, preko snažnih feminističkih poruka pa sve do simpatičnih pandi koje odmaraju i zabavljaju ljude širom svijeta. Naravno, bio je tu i Leonardo Dikaprio koji je konačno dobio Oskara. Recite nam, kako je izgledala vaša godina?

Sasvim sigurno, ova godina je bila u znaku tragedija, sukoba, terorizma, podjela, ali i nekih rijeđih, ali značajnijih srećnih trenutaka. Da nije sve tako sivo, svjedočimo u tekstu u kojem smo sabrali sve uspjehe ove godine, a vas pozivamo da nam kažete šta je po vama bio najbolji i najvažniji događaj godine.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije