Hrabra LolaLoliteti

LOLITETI: Poklon Galerija Srculence: Darujte sitnice i uvijek poklanjajte srcem

„Sve drugo se dijeli, samo se ljubav umnožava“. Srce na dlan pa ga nekome poklonite. Radite li to?  Pakujete li ga u neki sjajni papir koji ukrasite velikom crvenom mašnom? Tu, u našem gradu, u Banjaluci postoji jedno skrovito mjesto,…

Žana Gauk

„Sve drugo se dijeli, samo se ljubav umnožava“.

Srce na dlan pa ga nekome poklonite. Radite li to?  Pakujete li ga u neki sjajni papir koji ukrasite velikom crvenom mašnom?

Tu, u našem gradu, u Banjaluci postoji jedno skrovito mjesto, Poklon Galerija Srculence. A vi, ako ne znate kako da spakujete svu ljubav, potražite je i oduševiće vas kreativne ideje Jasmine Antić Padalović.

„S obzirom na kreativnost moje mame i njene ideje, koje postoje otkad znam za sebe, mogu reći da ’Srculence’ postoji oduvijek. Mama je ta koja je unosila dašak drugačijeg i originalnijeg u naš dom. To drugačije i originalnije se nakon izvjesnog vremena prenijelo i na mene. Srce kao oblik, kao forma, ali i kao simbol nas prati stalno, po njemu su nas prepoznavali i prepoznaju i danas. Oduvijek je srce bilo prisutno, za praznike su svi znali koji je naš stan jer su prozori bili ukrašeni srcima. Naša radnja se nije mogla zvati nikako drugačije nego ’Srculence’“, prisjeća se Jasmina.

Ko čini Srculencetovo srce?

Srculencencetovo srce čine dva mala srculenceta – vječita mamina inspiracija i beskrajna ljubav. Moji Mia i Teo.

Tu, u našem gradu, u Banjaluci postoji jedno skrovito mjesto, Poklon Galerija Srculence. A vi, ako ne znate kako da spakujete svu ljubav, potražite je i oduševiće vas kreativne ideje Jasmine Antić Padalović.

Šta nam Srculence nudi i kako da kupimo?

Sve vaše ideje mi pretvaramo u nešto stvarno i realno. Ne postoji ništa što se ne može napraviti ručno, a da to nije u ponudi Srculenceta. Tu smo vam na dohvat klika, na društvenim mrežama i svakako uživo. Sve možete pogledati na našem profilu Poklon Galerija Srculence.

 

Srculence je, čini se, osvojilo svijet?

S obzirom na dugogodišnji rad, naši kupci nalaze se svuda – od Kanade do Azije, od Australije do Evrope. Bolje je reći da tamo gdje nema našeg čovjeka, nema ni Srculenceta.

“Sve vaše ideje mi pretvaramo u nešto stvarno i realno. Ne postoji ništa što se ne može napraviti ručno, a da to nije u ponudi Srculenceta. Tu smo vam na dohvat klika, na društvenim mrežama i svakako uživo”.

Šta je najneobičnije što ste im upakovali?

Jednom prilikom smo pravili sedam stotina naših unikatnih rakijskih čašica, upakovanih na naših sedam stotina načina za sedam stotina gostiju jedne divne svadbe u Banjaluci.

Za praznike, posebno za Valentinovo, prodajete mnogo predmeta u obliku srca. Dešava li se da ga neko vrati zbog neuzvraćene ljubavi?

U „Srculencetu“ nema neuzvraćene ljubavi. Jedan zaljubljeni par smo morali odvraćati od kupovine poklona jer su, zamislite, odlučili da jedno drugome poklone identičan poklon. Eto toliko dobro se naši zaljubljeni kupci poznaju.

“Jednom prilikom smo pravili sedam stotina naših unikatnih rakijskih čašica, upakovanih na naših sedam stotina načina za sedam stotina gostiju jedne divne svadbe u Banjaluci”.

Vrijeme je darivanja. Šta nam predlažete za poklone dragim osobama?

Ja sam uvijek za sitnice i darivanje sitnica. Uvijek. Praznici su spojeni sa druženjem, tako da uvijek mogu proći unikatne čaše i čašice – za pivo, vino ili za rakiju. I ne zaboravite, uvijek poklanjajte srcem.

Bavite se i plesom. Ko više “trpi” – Srculence ili pokret?

Ples je moja posebna dimenzija, bez koje ne funkcionišem. Umjetnost je i ples i „Srculence“ – jedna umjetnost koja drugu nadopunjuje. U svemu što radim , želim biti uspješa i zadovoljna, ne mogu raditi isprazne i nezanimljive stvari u životu. Moja energija je ogromna. Ples i „Srculence“ jednaki su sastavni dijelovi takve energije.

Praznici su spojeni sa druženjem, tako da uvijek mogu proći unikatne čaše i čašice – za pivo, vino ili za rakiju. I ne zaboravite, uvijek poklanjajte srcem.

Srculence u 2017. godini planira…?

„Srculence“ će biti još kreativnije, još zanimljviije, još originalnije. Mogu slobodno da kažem da što se tiče originalnosti, 2017. godina će biti bezgranična.

 

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije