Praktična Lola

Našle smo rješenje za tople i suve noge ove zime!

Glavni zadatak ove zime svakako je ugrijati se. Među bezbroj načina koji vam mogu pomoći, odlučile smo predložiti vam jedan praktičan. Nabavite dobru obuću. Da, možda vam se čini previše jednostavnim ili nedovoljno učinkovitim, ali ipak razmislite. Koliko vremena dnevno…

Sara Velaga

Glavni zadatak ove zime svakako je ugrijati se. Među bezbroj načina koji vam mogu pomoći, odlučile smo predložiti vam jedan praktičan. Nabavite dobru obuću. Da, možda vam se čini previše jednostavnim ili nedovoljno učinkovitim, ali ipak razmislite. Koliko vremena dnevno provedete na nogama? Ako je vaš odgovor osam ili više sati na poslu, onda smo sigurne da znate koliko je važno da je obuća koju nosite kvalitetna. Pri tome i udobna, topla, ali i moderna. Kako ne biste gubile vrijeme na obilaske prodavnica, mi smo vam ga uštedile i odabrale pet modela za ovu sezonu, koje bismo rado i same nosile. Još par mjeseci i radujemo se odlasku ove duge hladne zime.

Timberland Oker

Ovo je klasik među zimskim modelima i sigurne smo da ih već imate ili ste ih nekada imale. Osim što ne propuštaju vodu, one vas štite od hladnoće i snijega, a nama su drage i zbog svoje praktičnosti što znači može sve. Debele suknje, džemperi, hlače ili helanke. Apsolutno je moguće kombinovati ih sa ovim modelom.

Helly Hansen Breakspear HT

Možda nisu estetski favoriti, ali za duge šetnje ili odlaske u planine, nama su omiljene. Udobnost prije svega, jer treba izdržati na minusu ubjeđivati sebe kako “mogu ja to” jer smo tako planirale. Udvoje je još bolje pa možete zajedno sa partnerom naći iste kako biste bili pravi dream team za pobjeđivanje minusa. Ako ne uspije, opet imate rješenje. A ne mora uopšte biti obuća. 😀

Nike Air Force 1 “Phantom”

Kad smo već u šetnji (na koje smo se jedva odlučile) zašto ne obuti udobne patike? Plus su u trendi boji i nepromočive. Nama je to tri puta da za ovu opciju, jer sve na petu ipak nije nešto što bismo svaki dan obule. U ležernijoj radnoj atmosferi, moguće je čak i obuti ih na posao, a ono što je sigurno jeste kako ćete kući doći suvih nogu.

Adidas ZX Flux 5/8 TR Green Verde

Ako tražite nekoga na duže staze ne treba vam muško, već ove patike. Mogu izdržati sve ideje koje vam padnu na pamet i obići sa vama čitav grad, a dobra stvar je što vas neće pitati morate li toliko hodati/zaustavljati se/trošiti. Jednostavno će biti dobra podrška za vaše noge i vaš duh.

Timberland Teddy Fleece

Kako već odmičemo ka noći, red je imati neku opciju koja će poslužiti i ako se zadesite u nekom pubu. Zato su ove čizme naš izbor za kraće šetnje, ali duže ostanke napolju, koje će vam pružiti udobnost i toplotu koja vam je potrebna.

Jesmo li pronašli sve ili je vaš omiljeni model ipak malo drugačiji?

Izvor: Mini magazin

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije