PorodicaPraktična Lola

Nikada nećete pogoditi gdje smo pronašli ove sitnice

Da su djeca prepuna mašte i kreativnih ideja, znali smo već ranije. Od toga da vas zapitkuju sva znana i neznana pitanja, do toga da izrađuju svoje unikatne tvorevine, jedno je sigurno, sa njima nikada nije dosadno. Ali, jeste li…

Sara Velaga

Da su djeca prepuna mašte i kreativnih ideja, znali smo već ranije. Od toga da vas zapitkuju sva znana i neznana pitanja, do toga da izrađuju svoje unikatne tvorevine, jedno je sigurno, sa njima nikada nije dosadno. Ali, jeste li se ikada zapitali šta se krije u njihovim džepovima? Vjerovali ili ne, tamo je pravo bogatstvo, jer smo pronašli fotografije Melise Kaseman koja nas je u to uvjerila. Naime, ona je fotografisala stvari iz džepa svog trogodišnjeg sina, praveći prava umjetnička djela. Među “eksponatima” su se pronašle spajalice, zgužvani papirići, omoti bombona i druge male stvari, koje su učinile fotografije neodoljivim primjercima velike umjetnosti. Pogledajte i sami.

Ostatak fotografija možete pogledati na njenoj stranici, a vas pozivamo da se zabavite i igrate sa svojom djecom. Pošaljite nam fotografije njihovih sitnica iz džepova, a najkreativnije ćemo objaviti na našoj stranici. Djeca su izvor kreativnih ideja pa vjerujemo da će i vama, ali i njima biti veoma zanimljivo raditi na pripremi ovih malih remek djela.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije