NevjerovatnoZabavna Lola

Kako izgleda seks kada imate kameru na reproduktivnim organima?

Da nauka nastavlja pomjerati granice kada je u pitanju izučavanje ženskog organizma, uvjerili smo se već prilikom kreiranja 3D vagine. Ali sada dolazi i dimenzije više. Naime, ako vas je ikada zanimalo kako izgleda seks iz ugla vaše vagine, evo…

Sara Velaga

Da nauka nastavlja pomjerati granice kada je u pitanju izučavanje ženskog organizma, uvjerili smo se već prilikom kreiranja 3D vagine. Ali sada dolazi i dimenzije više. Naime, ako vas je ikada zanimalo kako izgleda seks iz ugla vaše vagine, evo prilike da saznate. Istraživački tim odlučio je sprovesti ovaj eksperiment još 2010. godine kako bi omogućio ljudima da bolje shvate sam čin seksa, kao i to da vide stvari iz drugog ugla. Vjerujte, zaista je drugačije od onoga što ste očekivali i kako to izgleda izvana.

Iako je istraživanje staro šest godina, vjerujemo da mnogi od vas nisu imali priliku vidjeti ga do sada. Kamere su priključene na ženske bradavice, penis muškarca, ali i na unutrašnjost vagine, kako bi se što bolje snimio sam snošaj. Par je imao seksualni odnos u misionarskoj pozi, a zahvaljujući različitim uglovima kamere uspjelo se otkriti ono što vas je zanimalo. Uprkos tome što se u pozadini čuju i zvukovi seksualnog zadovoljstva i na momente podsjeća na porno uradak, ovaj video uradak ima cilj edukaciju onih koji ga gledaju.

Ovaj video omogućuje shvatanje stimulacije G tačke, kao i činjenice da je misionarska poza najbolja za začeće djeteta. To je samo još jedan od primjera kako nauka može dati sasvim novi ugao gledanja i doživljavanja seksa. Kako se vama čini ovaj ugao i jeste li stvarno htjeli saznati kako to izgleda?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije