SimpatičnoZabavna Lola

Kladimo se da ovo nećete moći pročitati a da se ne nasmijete

Kada je ponedjeljak, loš dan na poslu ili kratkotrajno razočarenje u životu, vrijeme je da se trgnete. Šta je bolje od osmijeha razvučenog od uva do uva i to u moru zabavnih sadržaja na internetu. Nasmijte se, zabavite i usrećite…

Sara Velaga

Kada je ponedjeljak, loš dan na poslu ili kratkotrajno razočarenje u životu, vrijeme je da se trgnete. Šta je bolje od osmijeha razvučenog od uva do uva i to u moru zabavnih sadržaja na internetu. Nasmijte se, zabavite i usrećite druge, jer osmijeh je najmanje rastojanje između ljudi koji automatski čini svaku komunikaciju, čak i onu najtežu opuštenijom i relaksiranijom. Znamo da nije lako, jer postoji bezbroj situacija, kada se čini da je sve krenulo po zlu, ali ako vam dan počne loše, shvatite da uvijek može gore. A na svu sreću i smiješnije.

Nije lako biti kokoška, pogotovo kad se nagledaš scenarija svoje neizbježne sudbine. Ali, okreneš sve na šalu i pozoveš društvo da uz kokice pogledate još koji film.

Iznenađenje je kada u životu shvatiš da si bio iznenađenje svojim roditeljima, ali šta je tu. Nasmiješ se i prihvatiš sudbinu koja te neplanski zadesila.

Kada tata preuzme brigu o djetetu na jedan dan, evo šta se desi. Uz pokoji uspješniji tost i ostatak doručka.

Na dan vjenčanja, treba dobro odmjeriti šta se dobija, makar to bilo i 5 do 12. Sve se provjerava.

A kad vas pitaju za komentar na sadržaje u medijima, odgovorite im ovom fotografijom. I to uz pitajte: “Je li ja za ovo plaćam rtv taksu?”

Ovoj kravi nije trebao red bull da poleti, a onda i zapliva sa delfinima.

A mačka pak ne pristaje na društvene norme, jer ona je prava mačka, sa Barbie tijelom.

Za sve mame koje su razmišljale kako da angažuju djecu, evo prilike. Sve mrkve će biti očišćene i posložene, a manje važno je na kojem mjestu.

Ako pak odlučite ostaviti dijete na brigu svom mužu, biće to dobra prilika za okupljanje svih generacija, što je ujedno i odlična prilika da se svi podsjete na bezbrižne dječije dane.

Ovo pak nije šala, ali će vas oduševiti i nasmijati od srca, jer šta je bolje od uštede prilikom kupovine? Klub osmijeha može zabaviti sve koji su punoljetni, a članstvo koje dovodi do uštede je potpuno besplatno.

Postoji mnogo načina za podići raspoloženje, a nas zanima jeste li pronašli izgovor da to ne uradite?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije