DogađajiRadoznala Lola

Rasprodala je prvi koncert, a već nam priprema novi

Nakon što je u sklopu svoje BH turneje u rekordnom roku rasprodala svoj prvi koncert u Banjoj Luci 15. februara, Kaliopi će održati još jedan koncert 19. februara, također u Banskom dvoru, s početkom u 20 sati! Čak tri tjedna…

Sara Velaga

Nakon što je u sklopu svoje BH turneje u rekordnom roku rasprodala svoj prvi koncert u Banjoj Luci 15. februara, Kaliopi će održati još jedan koncert 19. februara, također u Banskom dvoru, s početkom u 20 sati!

Čak tri tjedna prije prvog koncerta, fanovi makedonske glazbene dive Kaliopi razgrabili su ulaznice za koncert zakazan za 15. februar u Banskom dvoru. Zbog ogromnog zanimanja fanova koji su ostali bez ulaznica za taj premijerni nastup, glavni producent koncertne turneje Kaliopi u Bosni i Hercegovini, Tomislav Kašljević, potvrdio je da će Kaliopi u Banjoj Luci održati i drugi koncert.

Oba koncertna nastupa Kaliopi u Banjoj Luci, u srijedu 15. februara i u nedjelju, 19. februara,  dio su nove bosanskohercegovačke turneje jedne od ponajboljih i najpopularnijih pjevačica naših prostora. Kaliopi će, naime, uz dva koncerta u Banjoj Luci, 14. februara nastupiti u Tuzli, 16. februara u Mostaru,  17. februara u  Zenici i 18. februara u Sarajevu.

Ulaznice za drugi koncert Kaliopi, u nedjelju 19. februara, u Banskom dvoru kreću u prodaju od ponedjeljka 13. februara, a mogu se kupiti na blagajni dvorane po cijeni od 20,00 KM i u sistemu Kupikartu.ba.

Više informacija na stranici, fejsbuku, instagramu i tviteru.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije