DogađajiRadoznala Lola

Ljubav može narasti, ako već sutra zasadite njeno sjeme

Ima li išta ljepše od toga da gledate kako vaša ljubav raste i prkosi svim preprekama, lošim uslovima i onima koji joj se protive? Mi ne vjerujemo da ima i zato vam poručujemo da ovoga mjeseca volite svim srcem, čak…

Sara Velaga

Ima li išta ljepše od toga da gledate kako vaša ljubav raste i prkosi svim preprekama, lošim uslovima i onima koji joj se protive? Mi ne vjerujemo da ima i zato vam poručujemo da ovoga mjeseca volite svim srcem, čak i ako niste neki romantičar. Budite oni koji će zasaditi sjeme svoje ljubavi, koja će do narednog Valentinova narasti i više od očekivanog. Ostavljajući vam svaki novi dan kao priliku za zalijevanje i trud oko biljke koju ste uzgojili. Vi i on. Vas dvoje. Sami, dovoljni i povezani. Ali i vi i vaši prijatelji, porodica i drugi vama važni ljudi.

Duge šetnje, romantični izlasci, radosna igranja sa djecom i ljubav koja se osjeti u vazduhu. Danas na Dan zaljubljenih, ali i svaki drugi dan kao vječita inspiracija na velikoj životnoj avanturi. Čak i ako ste veliki protivnik praznika, vjerujemo da niste protivnik ljubavi i njenog slavljenja u njenim svim izdanjima. Lako je. Ne morate biti pretjerano patetični, bogati, a čak ni kreativni. Bitno je da volite i da želite to reći svom partneru ili drugoj dragoj osobi i podsjetiti ih na vaše trenutke koji vas čini srećnima iz dana u dan. Zato danas možete odvojiti vrijeme i dozvoliti da se vaši prsti isprepletu u šetnji povodom slavljenja ljubavi. Mogu biti isprepleteni i sa nekim malim prstićima kako biste svojoj djeci pokazali kako ljubav njegovati.

Budite oni koji će zasaditi sijeme svoje ljubavi, koja će do narednog Valentinova narasti i više od očekivanog. Ostavljajući vam svaki novi dan kao priliku za zalijevanje i trud oko biljke koju ste uzgojili.

Šetalištem između Banskog dvora i Opštine grada Banja Luka na poznatom gradskom šetalištu “parkiću” zahvaljujući domaćem trgovačkom lancu Tropic danas ste mogli ubrati ljubavnu poruku za sebe ili vama dragu osobu, ispisanu na posebno dizajniram srcima. A na kraju šetališta fotografisati se u kartolini u obliku srca.

Kako ne bi sve ostalo na tome, uradite nešto trajno, što će vas i godinama kasnije podsjetiti na vašu ljubav i njen rast i razvoj. Putem fejsbuka i instagrama rezervišite svoju sadnicu a onda 18. februara u Rekreativnoj zoni na lokalitetu Banj brdo zasadite svoje drvo ljubavi, koje će biti vječiti dokaz vaše ljubavi. S obzirom na to da je ljubav veća kada se dijeli, svi prilozi za sadnice sakupljeni na dobrovoljnoj bazi na dan sađenja biće donirani udruženju izviđača “22. april”. Za sve učesnike aktivnosti na Banj brdu biće pripremljeni i topli napici, kako biste se ugrijali, jednako kao što vam je toplo oko srca.

Povežite se.

Usudite se.

Volite i pokažite ljubav.

Prvenstveno prema vama dragim ljudima, a onda i prema prirodi, jer Dan zaljubljenih je za sve one koji slave ljubav u svim njenim oblicima.

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije