FantastičnoZabavna Lola

Lolina astrologija: Ko se udaje, koga čeka prevara?

OVAN Od 1. marta će se svi ovnovi osjećati mnogo bolje. Horoskop to vezuje za ovu novu dijetu koju ćete početi kolektivno da primjenjujete. Uspjećete da smršate pola kilograma za pola godine (kada kažem pola kilograma ne mislim na pola…

Lola Magazin

OVAN

Od 1. marta će se svi ovnovi osjećati mnogo bolje. Horoskop to vezuje za ovu novu dijetu koju ćete početi kolektivno da primjenjujete. Uspjećete da smršate pola kilograma za pola godine (kada kažem pola kilograma ne mislim na pola kile tj. 500 grama, nego mislim na pola od ukupnog broja kilograma koje sada imate). Ova dijeta je kao stvorena za sve ovnove i u cjelosti je poštujte, osim onog dijela koji se odnosi na „grešni dan“ kada vam je dozvoljeno sve da jedete.

BIK

Sreća, sreća, radost, radost! Udajaaaaa ! Opet ćete biti kumaaaaa ! Zar to nije divnooooo? Stare bidermajere slobodno pobacajte jer nakon sedam godina počinju da trule. Ovaj novi stavite odmah na vrh ormara u dnevnu sobu, da svi vide vašu radost. Blago bikovima.

BLIZANCI

Nažalost, ova godina će blizancima donijeti problem sa proširenim venama. Hajde, ne padajte u razočarenje, pa nisam napisala Alchajmer. Ili jesam? Izvinite, a ko ste vi?

RAK

Horoskop baš i neće obradovati rakove što se tiče dobijanja posla. Posla za vas jednostavno nema u ovoj kalendarskoj godini. Ali eto, bar će neki od vas u maju diplomirati pa će iz više uglova i sa više razumijevanja moći da shvatite zašto je to tako.

LAV

Dragi nezaposleni lavovi, odnosno lavice, razumijem da je to vaš stoti poslati si-vi bez povratnog odgovora, ali vidite da taj si-vi ne prolazi. Ali u horoskopu stoji da ako naredni put pošaljete neki žu-ti, onako sa elemantima na roze, da ćete dobiti neki odgovor. Gratis savjet: ako uz taj žu-ti šibnite ispod i jednu fotku u trodjelnom kupaćem, povećavate šanse za dobijanjem posla.

DJEVICA

Horoskop jasno kaže da sve do jedne djevice muku muče sa tim da im partner konačno pronađu tu famoznu G – tačku (sem kad je partner geometar). Sam horoskop ne nudi rješenje, ali upućuje na mogući izvor problema. Naime po ovom rasporedu zvijezda ispada da device to nazivaju pogrešnim imenom i da G – tačku izgovaraju kao Džej – tačku, što je poprilično foliranje i to nepravilno. I normalno je, kada zatražite od partnera da se potrudi oko Džej – tačke, da on obrije glavu, izađe na pijacu i skakuće uz ritam pjesme „Da si moja devojčica, živela bi ko kraljica…“. Bar se trudi srce malo.

VAGA

Neko se uzda u trud i strpljenje pri traženju ljubavi, a vage svoju ljubav prosto pokupe usput. Vi ćete tako polovinom februara bukvalno pokupiti vašu novu ljubav. Dogodiće se to na magistralnom putu za Prijedor. Kad naplatite osiguranje nastale štete na automobilu i platite njegove troškove liječenja, vaša ljubav će stati na noge. I u bukvalnom i u prenešenom značenju.

ŠKORPIJA

Predstojeći period će za škorpije biti mnogo bolji po pitanju dobijanja posla. Dobićete čak sedam novih obećanja za posao. Javite se pred izbore da to malo pojačamo i da izbijemo bar na dvadeset, ali onako kvalitetnih obećanja.

STRIJELAC

Deža brehlada. Pročitajte ovo naglas da bi vab bilo jazno žda zdrelce čeka bo bitanju zdrablja.

JARAC

Vaša simpatija će vam reći da vas voli. Reći će to javno, pred svima u većem društvu. Doduše u tom trenutku će gledati u vašu prijateljicu, ali strpite se, proći će ga to.

VODOLIJA

Vodolijama će se u februaru pružiti prilika da rade prekovremeno i da za taj rad budu veoma lijepo plaćene. Ponudu će im davati direktori i vlasnici lično. E sad, šta će vodolije konkretno raditi prekovremeno u njihovim kancelarijama, to se u horoskopu ne vidi. Doduše nazire se, ali nije za javnost.

RIBE

Đene-đene. To je najbolja definicija zdravstvenog stanja riba koje vidim u horoskopu. Mada, biće više ovog prvog đene.

Lolin Astrolog: Nedić Vladimir

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije