DogađajiRadoznala Lola

Više nego OK program OK festa

Tek prve naznake sunca navele su nas da već uveliko počnemo razmišljati o tome kako ćemo provoditi one vrele ljetne dane. Možda smo nerealni, ali mi smo već počeli sa pripremama i rezervacijama super mjesta. Jedno od takvih je Tjentište…

Sara Velaga

Tek prve naznake sunca navele su nas da već uveliko počnemo razmišljati o tome kako ćemo provoditi one vrele ljetne dane. Možda smo nerealni, ali mi smo već počeli sa pripremama i rezervacijama super mjesta. Jedno od takvih je Tjentište na kojem će se od 30. juna do 2. jula održati četvrti po redu “Nektar OK Fest”. S obzirom na najavljene zvijezde mi bismo dodali i “Više nego OK Fest” jer ova imena će vas navesti sve da postanete najveći ljubitelji prirode i uživanja u njoj.

Del Arno Band“ – „Josipa Lisac“ – „Disciplin A Kitschme“ – „TBF“ – „Psihomodo Pop“ – „Van Gogh“ – „Let 3“ – „Urban & 4“ – „Dubioza Kolektiv“ – „Straight Jackin“ – „Justin’s Johnson“ – „Kanda, Kodža i Nebojša“ – „E-PLAY“ – „Zoster“ – „Deca loših muzičara“

Osim toga za ljubitelje adrenalina tu su i rafting i planinarenje, dok za one druge nude projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realizuju na OK cinema stage-u, ali i panel diskusije. Zvuči primamljivo? Krenite sa svojim planiranjem već danas, baš kao i mi, jer “OK paketi” u first minute ponudi su već tu.

Ne možemo odolijeti pripremama za vrele ljetne dane, zato nam je sasvim OK da o njemu počnemo pričati već danas. Kiša nas ne može omesti u tome. Više informacija o rezervisanju karata saznajte na stranici.

Vidimo se, OK?

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije