DogađajiRadoznala Lola

EXIT 2017: Banjalučanima predstavljeni ambasadori festivala

Od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu nastupaju The Killers, Liam Galagher, Paul Kalkbrener, Jake Bug, Solomun, Dixon, Black Coffee, Jamie Jones, The Damned, Duke Dumond, Robin Shultz, Faithless, Hot Since 82, Hardwell, Rag’n’Bone Man, kao…

Redakcija

Od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu nastupaju The Killers, Liam Galagher, Paul Kalkbrener, Jake Bug, Solomun, Dixon, Black Coffee, Jamie Jones, The Damned, Duke Dumond, Robin Shultz, Faithless, Hot Since 82, Hardwell, Rag’n’Bone Man, kao i mnoge druge svjetske i regionalne zvijezde, potvrđeno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Banjaluci.

EXIT tim ove godine spoja čak četiri festivala u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u Umagu, zatim tu je i Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, slijedi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

„Summer of Love” koncept mnogo pažnje posvećuje i vizuelnom identitetu, pa nas tako EXIT uz šarenilo vraća u šezdesete i sedamdesete godine ljubavi i jednakosti među ljudima“, izjavio je Filip Jakovljević ispred EXIT PR tima.

Predstavnici medija upoznati su i sa ovogodišnjim EXIT ambasadorima u Banjaluci. Jedna od njih je i pjevačica Vanja Mišić, koja kaže da je EXIT nešto najbolje što se dešava na ovom dijelu planete jer kroz muziku spaja ljude sa različitih strana svijeta.

“Čast mi je biti jedan od ambasadora Exita jer je on po meni mnogo više od festivala. Radujem se što ću imati priliku da čujem izvođače koje jako želim grupu Years&Years i pjevača magičnog glasa – Rag’n’Bone”, kaže Vanja.

Njen kolega, banjalučki gitarista Dragan Moconja kaže da je EXIT značajan jer nudi priliku mladima da se predstave na svjetskom nivou.

“Za EXIT me vežu lijepa sjećanja, neke od najboljih nastupa sam gledao tamo, a sada se radujem nastupu Liama Galaghera jer sam veliki fan Oasis benda, pa ću bar jednim dijelom čuti dio tog rok pokreta, kao i nastupima naših regionalnih bendova na Fusion bini. Na EXITU svako može pronaći nešto za sebe, ljudi uživajte i zezajte se četiri dana“, poručuje Moconja.

Među ambasadorima EXITA našao se i mladi bloger Danijel Kreško.

“Muzika je bitna, ali je još bitnije biti dio festivalske kulture koja prati tu muziku. EXIT nam daje mogučnost da podjednako uživamo u tome i to na svjetskom nivou. Nakon svih ovih godina odlazaka tamo drago mi je što sam postao dio njega, a raduje me nastup bass trojca iz Holandije (Noisia) kao i b2b set Solomuna i Dixona”, dodao je Kreško.

Ukoliko želite posjetiti EXIT Summer of Love ulaznice trenutno možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 115 KM koliko je potrebno izdvojiti za EXIT festival, ili 145 KM za sve festivale. Uz kupljene festivalske karte ulaznica za koncert benda Killers košta 53 KM.

Prodajna mjesta: Mg Travel, Sebastijan, Exchange mjenjačnice, i kiosci eNovine.

eTrafika.net

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije