DogađajiRadoznala Lola

Jedna osmomartovska priča iz Banjaluke

Svake godine, za Osmi mart dobijemo mnoštvo poklona, ne samo od voljenih osoba, već i od raznih kompanija koje vole da počaste svoje klijente. Nažalost, ovi pokloni su najčešće jednolični, šablonski i brzo završe u smeću, te na njih podjednako…

Redakcija

Svake godine, za Osmi mart dobijemo mnoštvo poklona, ne samo od voljenih osoba, već i od raznih kompanija koje vole da počaste svoje klijente. Nažalost, ovi pokloni su najčešće jednolični, šablonski i brzo završe u smeću, te na njih podjednako brzo zaboravimo.

Međutim, ove godine su neke korporativne akcije bile znatno zanimljivije i neobičnije. Posebno jedna od njih.

Naime, ove godine je m:tel, kao najveća telekomunikacijska kompanija u BiH, priredio brdo iznenađenja i poklona za svoje klijente. To nisu bili uobičajeni pokloni u vidu cvijeća i letaka, već je riječ o znatno interesantnijim i kreativnijim idejama.

Ova kompanija je pripremila posebne kesice iznenađenja za sve posjetiteljke m:tel poslovnica. One su sadržavale posebno dizajnirane magnete u obliku leptira, na kojima su bili ispisani osnažujući epiteti, kao što su “hrabra”, “sigurna”, “lijepa”, “odvažna” i drugi. Pored toga, djevojke su na poklon dobile i predivnu, šarenu kutijicu za nakit.

Ako ste se osmog marta zadesile u tržnom centru Boska, mogle ste da naiđete i na još jedno izuzetno orginalno iznenađenje. Naime, sve posjetiteljke su mogle da igraju live nagradni kviz sa glumcem koji se nalazio “u bilbordu”. Sve one koje su iz igre izašle kao pobjednice dobile su gore navedeni paketić, a dame koje nisu pogodile o kojem filmu je riječ, ipak su bile nagrađene utješnom nagradom.

Foto: M:TEL

Puno iskrenog smijeha, crvenih m:tel kesica i dobrog raspoloženja nije moglo da prođe ni bez velikog interesovanja, pa su mnogi prolaznici zastali i pružili podršku učesnicama kviza, a neki od njih se i samo okušali u ovom nesvakidašnjem filmskom testu.

Takođe, dio pomenutih poklona je sadržavao i ulaznice za predstavu “Malo blago”, koja je tri dana kasnije održana u Gradskom pozorištu Jazavac. To veče je pozorište bilo rezervisano samo za najsrećnije Banjalučanke, koje su upravo od kompanije m:tel dobile ulaznice na poklon.

Zbog ovog niza iznenađenja i međusobno uvezanih događaja, osmomartovske poruke su ostale aktuelne mnogo duže od tog jednog dana.

Sa sigurnošću možemo reći da je društvena odgovornost, kreativnost kao i sama sveobuhvatnost događaja kompanije m:tel i  te kako iznenadila mnoge. Na nama je sada samo da čekamo novi događaj, te da vidimo koje su to nove ideje koje će nam naše kompanije prirediti.

Naslovna fotografija: M:TEL

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije