DogađajiRadoznala Lola

Kako izgleda kad djeca izvode poeziju?

Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara, a povezuje ljude na mnogo više načina nego možete zamisliti. Ona je ta nit koja spaja ljude različitih uzrasnih skupina, interesovanja, rasa, nacionalnosti i uvjerenja. Lijepa riječ je cigla u procesu izgradnje velikih i…

Sara Velaga

Lijepa riječ i gvozdena vrata otvara, a povezuje ljude na mnogo više načina nego možete zamisliti. Ona je ta nit koja spaja ljude različitih uzrasnih skupina, interesovanja, rasa, nacionalnosti i uvjerenja. Lijepa riječ je cigla u procesu izgradnje velikih i neosvojih tvrđava zajedništva ljudi. Upravo zato poezija uspjeva ono što mnogima ne polazi za rukom. Srušiti sve barijere i ljudima pokloniti ono što najviše vrijedi- lijepu riječ.

U saradnji sa Bibliotekom za slijepe i slabovide, najmlađi članovi DIS pozorišta pripremili su jedinstveni program za sve one koji poeziju žele da dožive na malo drugačiji način. Riječ je o poetskoj večeri pod nazivom “K´o nekad u osam“. Sva poezija koju ćete imati priliku čuti 2. aprila od 19:30 časova u Art Klubu Prostor, snimljena je upravo u Biblioteci za slijepa i slabovida lica, a ukoliko želite da pomognete ovoj instituciji, imaćete priliku da kupite CD poezije.

Poezija sa mladim i kreativnim mališanima mogla bi biti vaša oaza ovog vikenda, jer ljubav nas pokreće da činimo dobra djela i povezujemo ljude nitima poezije, koja bilo da se sluša, čita i gleda u nečijem izvođenju uspjeva prenijeti toplinu lijepe riječi koja bogati onoga koji je dobija.

Sva poezija koju ćete imati priliku čuti 2. aprila od 19:30 časova u Art Klubu Prostor, snimljena je upravo u Biblioteci za slijepa i slabovida lica, a ukoliko želite da pomognete ovoj instituciji, imaćete priliku da kupite CD poezije.

Dođite u Prostor i ispunite ga svojom dobrotom i ljubavlju.

Vidimo se!

Pročitaj još

Od iste osobe

Najnovije